Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 22 iul 2022 - Anul XXVII, nr. 170 (8087)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6687 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   2 imagini |   ø fişiere video

Oricând este timpul pentru ceva nou

O spunem din capul locului: dacă faci parte din categoria celor care nu sunt deschiși să încerce lucruri noi, atunci să știi că a venit momentul să schimbi asta. Ai simțit mereu impulsul experiențelor noi – călătorii pe alte continente, adrenalina unor activități sportive provocatoare, abordări vestimentare diferite sau combinații culinare inedite – și nu le-ai dat curs până acum? Să nu-ți pară rău că nu le-ai făcut, căci oricând este timpul potrivit pentru ceva nou. Dar nici nu mai amâna. Bucură-te ACUM de fiecare clipă, îndeplinește-ți ACUM fiecare vis!

 

Îndrăznește! Începe cu orice mică schimbare! Ia startul cu una din sfera vestimentară, de exemplu. Inspiră-te de la persoanele care combină sacoul elegant cu blue-jeans, pantofii sport cu rochiile stilate, culorile pastelate cu ținuta business. Sau de la cele care combină activitatea profesională repetitivă cu hobby-uri pline de adrenalină. Avem cu toții măcar un prieten care este contabil sau IT-ist și are ca hobby alpinismul, cea mai mare plăcere a lui fiind să se cațere pe cele mai înalte vârfuri din lume, care în timpul liber este instructor de echitație sau care este membru activ într-un club de bikeri.

 

Nu te-am convins? Atunci abordează noul din sfera culinară. Oricând este timpul să experimentezi combinații culinare noi. Dacă n-ai încercat vreodată pizza cu ananas ori căpșune, ciocolata cu ardei iute sau caramelul sărat, acum este momentul. Savurează, ascute-ți simțurile, trăiește din plin! Nu lăsa experiențele inedite să treacă pe lângă tine! Ele îți îmbogățesc viața, o fac mai savuroasă. La fel ca Tymbark Mix cu cele mai tari combinații răcoritoare de fructe!

 

Tymbark Mix, Your summer Mix!

Tymbark știe că, atunci când fructele se întâlnesc, iese cea mai bună combinație de senzații cu adevărat originale și inedite, de aceea a pregătit cel mai tare mix de fructe! Perfect pentru zilele toride de vară, trăite la maxim, pentru care îți asigură o intensă și delicioasă răcorire.

 

Cum îți sună combinația cactus + mere + lămâie verde? Cam provocator, nu? Stai, că mai avem. Ce zici de struguri + aloe vera, mere + vișine, coacăze + mentă, mere + lămâi + mentă? Și te invităm să acorzi un salut special celei mai noi combinații: mere + mure + aloe vera.

Hai, bucură-te maxim de vară și de combinațiile de fructe! Pregătește-te pentru o vară intensă și răcorește-te cu Mix-ul potrivit pentru tine!

Tymbark Mix, Your summer Mix!

 

TymbarkMix  #CelMaiTareMix  #DoarDeLaTymbark     

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Oricând este timpul pentru ceva nou.
 Vizualizări articol: 588 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Oricând este timpul pentru ceva nou0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei