Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 7 iul 2022 - Anul XXVII, nr. 157 (8074)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   2 imagini |   ø fişiere video

Se întamplă în Dragomirna - Antique Garden deschide terasă de vară!

Pentru iubitorii de plimbări și descoperiri de noi locuri, Antique Garden este locul perfect de vizitat. Cu atât mai mult, cu cât pe 15 iulie este programat un party de zile mari. Terasa de vară își deschide porțile pentru public. Începând cu ora 18.00 publicul se poate bucura de muzică bună, de mâncare bună, totul într-un decor magic de lângă pădurea de fagi din Dragomirna.

Telefon rezervări Antique Garden: 0744 502 680 

Nu departe de oraș, însă în mod sigur departe de agitația urbană, Antique Garden a devenit deja o destinație pentru publicul sucevean și nu numai. Aici aveți ocazia să petreceți ore bune în decor plăcut. Este locație perfectă pentru a organiza diverse evenimente speciale sau pur și simplu să vă bucurați de compania prietenilor și să petreceți o după masă plăcută. Veniți și cu copiii, o locație în inima naturii este alegerea perfectă de la mic la mare!

Relaxați-vă! Este un lux al zilelor noastre!

Unde plecați să vă relaxați? Unde găsiți acel loc unde aveți tihnă și odihnă? Nu departe de oraș, încât să petreceți mult timp în trafic, terasa Antique Garden vă invită la o porție de relaxare. Vă veți bucura de un loc perfect, plin de verdeață, scăldat de soare. Privilegiată de o locație unde natura își arată frumusețea, lângă pădure, terasa acestei locații este locul perfect unde să savurați masa alături de cei dragi sau unde să participați la un eveniment special.

Sunt rare momentele acestea? Faceți o obișnuință din a vă relaxa. La Antique Garden veți găsi toate motivele să faceți asta! Iar acum, terasa localului este primitoare și vă tentează cu bunătăți, preparate speciale și muzică bună!

Rezervați-vă un loc la terasă la marea deschidere!

Notați-vă data și nu uitați să faceți o rezervare. 15 iulie dă startul unei distracții și a unui răsfăț cum mai ales vara ne place să avem parte. Cei care se vor bucura de privilegiul de a încheia vinerea de 15 iulie la terasa Antique Garden vor avea parte de compania unor invitați de seamă și de un meniu special. Iată ingredientele unei seri perfecte: DJ ANDI, DJ Paul Luca, Cătălin Crețu Jazz și Marius Alexandru.

În meniu veți găsi preparate bine alese și gătite: grill master night și seafood paella, vrăbioară de vită (maturată 21 de zile), pork chops, spider steak, barbecue ribs și nu doar atât. Purcel la proțap, păstrăv sau doradă la plită, ce vă încântă mai mult? Veți continua noaptea cu băuturi speciale, cocktailuri fel de fel. Iar experiența aici va fi completată perfect de muzică în surdină. Și asta nu este tot! Cei de la Antique Garden promit că seara de 15 iulie a.c. va fi mai degrabă un preambul al planului de entertainment pentru public. Un maraton de seri perfecte, cu bună dispoziție la activ și mese îmbelșugate, cu muzică bună și decor feeric vă așteaptă începând din mijlocul acestei veri, să le petreceți la Dragomirna, la terasa Antique Garden.

Nu lăsați locurile limitate să fie un minus al serii. Rezervați-vă locul la masă alături de prieteni, în această locație exclusivistă. În plus, în viitorul apropiat sunt anunțate noi surprize: va fi deschisă o piscină, o zonă de grill de unde să puteți servi diverse preparate cât vă petreceți timpul aici, spațiu de joacă pentru copii și club de vară.

Antique Garden promite să fie destinația pe care o veți adora vara aceasta!

Contact și rezervări:

Descoperiți Antique Garden pe rețelele sociale sau contactați reprezentanții pentru rezervări: 0744 502 680.

Adresa: Mitocul Dragomirnei, Str. Fantana Doamnei, Fn, Suceava, Dragomirna 727366

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Se întamplă în Dragomirna - Antique Garden deschide terasă de vară!.
 Vizualizări articol: 2279 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.67/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.7 din 3 voturi
Se întamplă în Dragomirna - Antique Garden deschide terasă de vară!3.753

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei