Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 29 iun 2022 - Anul XXVII, nr. 150 (8067)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   3 imagini |   ø fişiere video

Investiție

În comuna Vatra Moldoviței au început lucrările la noul cămin cultural construit prin CNI

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

În comuna Vatra Moldoviței au început lucrările de construcție a unui nou cămin cultural, investiție realizată prin Compania Națională de Investiții. Primarul din Vatra Moldoviței, Virgil Saghin, a declarat că proiectul depus de primărie la CNI are o valoare de aproape 6,8 milioane de lei, iar ordinul de începere a lucrărilor a fost emis pe 18 aprilie 2022. Virgil Saghin a precizat că noul cămin cultural va avea o suprafață utilă totală de 871,6 metri pătrați, proiectul incluzând și amenajarea unei curți interioare cu pavaj, o parcare cu 18 locuri, un spațiu verde de aproape 800 mp și o zonă pietonală cu trotuare.

„Este o investiție extrem de importantă pentru comuna noastră și ne bucură faptul că am reușit să obținem această finanțare prin CNI. Noul cămin cultural va avea o sală de spectacole cu 147 de locuri, la care se mai adaugă încă 19 locuri în lojă, precum și un spațiu destinat artiștilor, cu 20 de locuri. De asemenea, noul cămin cultural va avea o sală de conferință, mai multe săli pentru diverse activități, o bibliotecă și spații administrative”, a spus primarul comunei Vatra Moldoviței.

El a subliniat faptul că după construcția noului cămin cultural vor fi inițiate și organizate programe culturale în domeniul educației permanente și al culturii tradiționale.

Nu în ultimul rând, el a arătat că tot prin acest proiect vor fi achiziționate 147 scaune în sala de spectacole, 32 de scaune pentru vizitatori, 16 scaune în sala de ședință, 16 microfoane pentru sala de conferințe, proiectoare de lumini, proiector scenă, boxe, microfoane și alte echipamente.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului În comuna Vatra Moldoviței au început lucrările la noul cămin cultural construit prin CNI.
 Vizualizări articol: 919 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
În comuna Vatra Moldoviței au început lucrările la noul cămin cultural construit prin CNI0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei