Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 11 iun 2022 - Anul XXVII, nr. 135 (8052)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9762 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6699 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   3 imagini |   ø fişiere video

Manifestări

20 de ani de activitate a Complexului de Recuperare Neuro-Psiho-Motorie “Blijdorp România – O Nouă Viață” Suceava

Complexul de Recuperare Neuro-Psiho-Motorie “Blijdorp România – O Nouă Viață” Suceava, din cadrul Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului a Județului Suceava, a organizat joi, 9 iunie 2022, în intervalul orar 10,00 -12,00, evenimentul “O zi în Blijdorp”, la care au fost invitați părinții copiilor și tinerilor cu dizabilități, pentru a participa la activitățile desfășurate în cadrul serviciilor de zi pentru copii și adulți.

         Cu acest prilej, a fost lansat simbolul Blijdorp ca debut al evenimentelor ce se vor desfășura în următoarele luni, pentru a marca cei 20 de ani de activitate a Complexului de Recuperare Neuro-Psiho-Motorie “Blijdorp România – O Nouă Viață” Suceava.

Lansarea simbolului ”Blijdorp este în inima mea de 20 de ani” s-a desfășurat într-o atmosferă de sărbătoare, copiii și tinerii noștri alături de angajați, de părinți și de prieteni, lăsând să ”zboare” gândurile, dorințele și speranțele lor spre înaltul cerului, cu INIMA-simbol al acestei aniversări.

Complexul de Recuperare Neuro-Psiho-Motorie “Blijdorp România – O Nouă Viață” Suceavaînființat în anul 2002, cuprinde următoarele servicii:

  1. SERVICIUL DE TIP REZIDENȚIAL COPII/TINERI (Casa de tip familial "O nouă viaţă"-9 locuri, Centrul de tip respiro pentru copii -2 locuri, Casa de tip familial Șcheia- 8 locuri)
  2. SERVICII DE ZI PENTRU COPII (-Centrul de zi pentru copii cu dizabilităţi Blijdorp Romania-50 de locuri, Centrul de recuperare neuro-psiho-motorie- 63 locuri )
  3. SERVICII SOCIALE PENTRU ADULȚI ( Centrul de îngrijire și asistențăpentru persoane adulte cu dizabilități "O Nouă Viață" – Suceava-8 locuri, Locuința Maxim Protejată pentru persoane adulte cu dizabilități Mihoveni- 10 locuri)
  4. SERVICII DE ZI PERSOANE ADULTE (Centrul de zi pentru persoane adulte cu dizabilități Blijdorp Romania- 40 locuri, Centrul de servicii de recuperare neuro-motorie pentru persoane adulte cu dizabilități (de tip ambulatoriu)

Calitatea serviciilor oferite persoanelor cu dizabilități, copii și tineri, au fost recunoscute, apreciate și premiate ca model de bune practici la nivelul țării de către autoritățile în domeniu.

 Mulțumiri tuturor celor care au crezut în visul nostru și au făcut posibil ca întreg Complexul de Recuperare Neuro-Psiho-Motorie “Blijdorp România – O Nouă Viață” Suceava, prin serviciile sale de calitate să devină un simbol și un exemplu de bune practici pentru întreaga țară (Asociația Blijdorp Belgia, Asociația Blijdorp România, Consiliul Județean Suceava, Fundația ”O Nouă Viață”, Asociația Părinților Copiilor cu Dizabilități, angajați, voluntari etc).

Nadia Crețuleac, director executiv, Margareta Isăilă, director executiv adjunct DGASPC Suceava

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului 20 de ani de activitate a Complexului de Recuperare Neuro-Psiho-Motorie “Blijdorp România – O Nouă Viață” Suceava.
 Vizualizări articol: 875 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 2 voturi
20 de ani de activitate a Complexului de Recuperare Neuro-Psiho-Motorie “Blijdorp România – O Nouă Viață” Suceava5.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei