Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 11 iun 2022 - Anul XXVII, nr. 135 (8052)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6567 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   3 imagini |   ø fişiere video

Euro-NextPASS - Recrutare și Plasare a Forței de Muncă din Asia și Orientul Mijlociu

Cu o experiență cumulată de peste 30 de ani în domeniul antreprenoriatului, noi Euro-NextPass venim în sprijinul mediului business din România.

Având o viziune globală a problemelor majore în ceea ce privește lipsa personalului calificat și necalificat, am decis să facem o schimbare prin înființarea unei Agenții de Recrutare și Plasare a Forței de Muncă din Asia și Orientul Mijlociu, o agenție specializată și acreditată în domeniul resurselor umane, care să ofere servicii profesionale din punct de vedere al selecției și al normelor legislative în vigoare.

Euro-NextPass oferă servicii de cea mai înaltă calitate pentru ca întregul procedeu ce constă în indentificarea, selecția, recrutarea, obținerea și întocmirea documentelor pentru obținerea avizului de muncă și a vizei, să treacă din sarcina beneficiarului în sarcina noastră.

Garantăm faptul că, persoanele ce candidează pentru posturile vacante oferite de angajator sunt apte din punct de vedere medical si psihologic, îndeplinesc toate cerințele specificate în fișa postului, sunt cunoscatori de limba engleza și cel mai important aspect, își onorează perioada contractuală.

Cu toții suntem puțin sceptici la început, crezând că bariera de limbă și cultură face ca procesul de adaptare și integrare al acestor persoane sa fie mai lent însă nu este nici pe departe așa. La fel am putea da exemplu numărul românilor ce au ales să plece din țară necunoscând limba și tradițiile din țările precum: Germania, Franța, Spania, Anglia și se poate observa că s-au descurcat și că s-au integrat rapid în comunitațile europene.

Dacă ne uităm la beneficiile propuse de către noi, observăm îndeosebi și faptul că personalul propus de noi nu consumă alcool sau substanțe stupefiante, nu simpatizează jocurile de noroc sau au alte vicii, datorită religiei lor.

În colaborare cu partenerii nostrii din Nepal, India, SRI Lanka, Bangladesh, Kuweit, Quatar Dubai, Malaezia, Oman și Arabia punem la dispoziția dumneavoastră forța de muncă atât de necesară pentru toate domeniile de activitate și  pentru buna funcționare și dezvoltare a afacerii dumneavoastră,personal bine pregătit, capabil și disponibil.

Cu seriozitate și promtitudine dorim să vă putem ajuta, iar dacă considerați că vă putem oferi o mână de ajutorvă rugăm să ne contactați la 0756.520.827 / 0771.376.442, dar și pe adresa noastră de e-mail  euro.nextpass@gmail.comsau pe website-ul nostru www.euro-nextpass.com.

În sprijinul afacerii dumeavoastră, cu respect echipa Euro-NextPASS!

 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Euro-NextPASS - Recrutare și Plasare a Forței de Muncă din Asia și Orientul Mijlociu.
 Vizualizări articol: 1294 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Euro-NextPASS - Recrutare și Plasare a Forței de Muncă din Asia și Orientul Mijlociu0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei