Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 7 mai 2022 - Anul XXVII, nr. 105 (8022)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

După gratii

Sucevean căutat pentru tâlhărirea unui bărbat care dăduse lovituri la jocuri de noroc, găsit la Botoșani

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Un tânăr în vârstă de 25 de ani, din Gura Humorului, care era arestat în lipsă pentru complicitate la tâlhărie din data de 20 aprilie, a fost depistat de polițiști la Botoșani. Sebastian Adrian Coclici a fost identificat în comuna Santa Mare, județul Botoșani, de către polițiștii de la Botoșani.

În baza mandatului de arestare, tânărul a fost predat polițiștilor suceveni, iar joi seară a fost încarcerat în arestul poliției județene.

Coclici este acuzat de implicarea într-o tâlhărie cu prejudiciu mare, comisă prin atacarea în casă a victimei.

Pe 13 martie, polițiștii de la Ostra au fost sesizați verbal de un localnic de 41 de ani, care a anunțat că în noaptea precedentă mai multe persoane au intrat în locuința sa, l-au agresat și i-au sustras suma de 55.000 de lei.

Bărbatul prădat stătea într-o locuință pusă la dispoziție de Primăria comunei Ostra, după ce i-a ars casa.

Bărbatul, cu ceva probleme psihice, era cunoscut în zonă ca un împătimit al jocurilor de noroc. Ulterior, s-a stabilit că acesta câștigase suma pe care o avea în casă la săli de jocuri din Ostra, Gura Humorului și Câmpulung Moldovenesc. Informația că acesta a câștigat a ”transpirat” în mediul infracțional din zona Frasin-Gura Humorului.  

Pe acest fond, pe timp de noapte, bărbatul s-a trezit în casă cu patru bărbați, care l-au deposedat prin amenințare de borseta pe care o avea la brâu. În borsetă, bărbatul avea suma de 55.000 de lei.  

Poliția orașului Frasin a continuat cercetările în acest caz grav de furt prin violență, iar pe 13 aprilie a obținut mandat pentru a efectua șase percheziții domiciliare, fiind ridicate mai multe bunuri și obiecte care ar putea aduce probe în plus. Perchezițiile s-au derulat la Frasin și Gura Humorului.

În prima fază a anchetei, Octavian Andrei Bălici și Dumitru Ionuț Pazar au fost puși sub acuzare pentru comiterea infracțiunii de tâlhărie calificată, în timp ce Sebastian Adrian Coclici și Cristian Filip Calancea, pentru comiterea infracțiunii de complicitate la tâlhărie calificată.

Inițial, Judecătoria Gura Humorului i-a plasat sub control judiciar pe cei patru, însă Tribunalul Suceava a emis mandat de arestare 30 de zile pe numele celor patru.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Sucevean căutat pentru tâlhărirea unui bărbat care dăduse lovituri la jocuri de noroc, găsit la Botoșani.
 Vizualizări articol: 815 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sucevean căutat pentru tâlhărirea unui bărbat care dăduse lovituri la jocuri de noroc, găsit la Botoșani0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei