Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 29 apr 2022 - Anul XXVII, nr. 98 (8015)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6567 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Recunoaștere

USV în clasamentul mondial Times Higher Education - Impact Rankings

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Selecție importantă pentru Universitatea „Ștefan cel Mare” din Suceava (USV), care a fost înregistrată în cadrul clasamentului mondial Times Higher Education(THE) - Impact Rankings, Ediţia 2022. În acest top internaţional al universităţilor, publicat pe 27 aprilie 2022, au fost incluse primele 1.406 instituţii de învăţământ superior la nivel global, reprezentând 106 țări ori regiuni ale lumii. Astfel, conform clasamentului, USV se numără printre cele 13 instituții de învățământ superior românești incluse în ranking, situându-se în categoria universităților 1001+.

Clasamentul Times Higher Education este singurul ranking care evaluează la nivel global performanțele universităților raportate la Obiectivele de Dezvoltare Durabilă ale Națiunilor Unite (United Nations’ Sustainable Development Goals). Metodologia de calcul utilizează indicatori calibrați cu atenție pentru a oferi o comparație cuprinzătoare și echilibrată în patru domenii mari: cercetare, administrare, implicare și predare. Datele utilizate sunt preluate atât de la universități, cât și din diverse surse independente.

USV este implicată în realizarea tuturor celor 17 obiective de dezvoltare sustenabilă definite de ONU și contribuie puternic la atingerea a 9 dintre acestea. Spre exemplu, în domeniul calității educației, USV se plasează între primele 300 universități ale lumii, iar în cel al protecției mediului, între primele 400 instituții la nivel global. În domeniul muncii decente și a creșterii economice, USV se încadrează în clasa 401-600 universități ale lumii, iar în planul combaterii sărăciei și în cel al promovării păcii, justiției și instituțiilor puternice, comunitatea academică suceveană se situează în clasa 401-600 universități ale lumii. Pe dimensiunea industriei, inovării și infrastructurii, precum și pe cea a reducerii inegalităților, USV face parte din clasa 601+, iar în ceea ce privește sănătatea și starea de bine, precum și în cazul parteneriatelor pentru atingerea obiectivelor, USV a fost inclusă în categoria 1001+. Datorită eforturilor susținute ale întregii comunități academice, USV este pentru prima dată indexată în THE Impact Rankingsși face parte dintre primele 1.406 universități ale lumii din perspectiva impactului pe care îl are asupra societății contemporane.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului USV în clasamentul mondial Times Higher Education - Impact Rankings.
 Vizualizări articol: 776 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
USV în clasamentul mondial Times Higher Education - Impact Rankings0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei