Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 29 apr 2022 - Anul XXVII, nr. 98 (8015)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Din cauza condițiilor meteo

Căldura în sistem centralizat va fi furnizată până pe 9 mai, în Suceava

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Caloriferele sucevenilor racordați la sistemul centralizat de termoficare vor continua să furnizeze căldură până la data de 9 mai.

Decizia, justificată de condițiile meteo și prognoza specialiștilor în meteorologie, a fost anunțată de primarul Sucevei, Ion Lungu:

„Având în vedere prognoza meteo în orașul nostru pentru următoarele 10 zile, împreună cu furnizorul și operatorul de transport și distribuție a energiei termice am luat hotărârea să asigurăm căldură în oraș până pe data de luni, 9 mai 2022.
Asociațiile care nu doresc încălzire în această perioadă au posibilitatea să închidă gigacalorimetrul de la intrarea in bloc sau în scară, după caz.
Cred este normal să asigurăm căldură la cei care doresc, în mod special persoanelor în vârstă, cât și copiilor atât în case, cât și la școală”.

Reprezentanții Thermonet au precizat că la punctele termice automatizate furnizarea agentului termic se reglează automat, în funcție de temperaturile exterioare, fiind furnizat agent termic doar când este nevoie, în vreme ce la restul punctelor termice vor face în mod permanent reglaje, astfel încât căldura să fie furnizată după necesități.

În același timp, dacă sunt asociații de proprietari în cadrul cărora se decide întreruperea furnizării căldurii mai devreme decât data stabilită, acest lucru se poate face și de la punctele termice, dar în baza unor solicitări scrise. Când un punct termic deservește mai multe asociații, trebuie să existe un consens între acestea în privința întreruperii furnizării căldurii, pentru a se face direct din punctul termic, alternativa fiind întreruperea la nivel de bloc sau scară de bloc.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Căldura în sistem centralizat va fi furnizată până pe 9 mai, în Suceava.
 Vizualizări articol: 466 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Căldura în sistem centralizat va fi furnizată până pe 9 mai, în Suceava0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei