Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 11 mar 2022 - Anul XXVII, nr. 58 (7975)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,65 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   3 imagini |   ø fişiere video

Faci aceste lucruri la pariuri sportive? E timpul să te opreşti!

Un jucător cu experienţă va învăţa întotdeauna din propriile greşeli, le va corecta şi le va transforma în atuuri personale. Nu te naşti cu experienţă în pariuri, însă ceea ce desparte un jucător cerebral de unul haotic este tocmai că primul va învăţa întotdeauna din greşeli în timp ce al doilea le va săvârşi în continuare.

Dacă faci tot timpul greşeli la pariuri sportive este timpul să spui stop şi să îţi stabileşti ca de azi înainte să nu le mai săvârşeşti. Şi ca să îţi fie uşor în acest demers, în topicul care urmează vom detalia ce trebuie să faci pentru a deveni jucătorul de succes la care te gândeşti.

 

Pariat mai mult de 5% din bugetul de jocuri de noroc

Orice joc sloturi ai accesa, totul se desfăşoară în mod automat. Apeşi butonul de start, aştepţi dispunerea pictogramelor pe ecran şi observi dacă ai câştigat sau nu. Procesul se reia la aceeaşi manieră prin apăsarea aceluiaşi buton de start, jocul având un caracter repetitiv. La pariurile sportive însă lucrurile stau cu totul altfel. Nimic nu se pariază la întâmplare, totul se bazează pe o experienţă într-un anumit domeniu sportiv la care apelezi de fiecare dată. Dacă eşti fan fotbal, cu siguranţă că pariurile tale sportive favorite sunt cele din acest sport.

Şi chiar dacă ai o experienţă mare în acest domeniu, tot trebuie să te informezi suplimentar, studiind statistici şi luând informaţii la zi despre lotul echipei favorite. În final, atunci când depui un pariu sportiv, nu o faci la întâmplare ci documentat. Dar ca să pariezi este necesar un buget de joc pe care să îl atribui sportului preferat. Şi când vine vorba despre bugete de joc, aici se întâmplă cele mai mari greşeli pe care un jucător le poate face. Condus poate de o inspiraţie de moment uiţi de baremul de 5% pe un eveniment şi te avânţi în joc, crezându-te imbatabil.

Din păcate însă de cele mai multe ori constaţi că bugetul s-a epuizat, evenimentul nu a ieşit şi regreţi decizia luată. Tocmai de aceea rămâi pe regula de 5% pe un eveniment pariat pentru că este singura variantă de a te menţine în buget şi de a putea şi acumula eventuale câştiguri.

 

Pariatul pe lucruri pe care nu le înţelegi

Variantele de pariere pe orice sport sunt atât de mari şi diversificate încât pot crea probleme şi celor mai experimentaţi jucători. Ceea ce îi diferenţiază pe aceştia din urmă şi îi fac să fie profitabili este că pariază întotdeauna pe lucruri pe care le înţeleg. Platformele care oferă pariuri sportive încearcă să elimine acest inconvenient şi detaliază la fiecare pariu ce înseamnă de fapt acesta. O simplă poziţionare a mouse-ului pe pariul selectat va determină apariţia unei explicaţii scurte.

De cele mai multe ori este suficient, însă există şi cazuri în care aceste explicaţii sunt imposibil de înţeles. Poate cele mai greu de înţeles sunt cele care presupun pariuri de tip handicap, alegi unul dintre acestea, îl pui pe bilet şi constaţi că în loc să câştigi ai pierdut. Nu ai înţeles exact cum funcţionează, ai ales la întâmplare şi rezultatul este că ai pierdut o sumă mare de bani pe mâna ta. Dacă tot alegi un pariu cu o explicaţie complicată, este bine să te informezi întotdeauna înainte de a-l plasa. Din fericire pentru tine ai la dispoziţie o mulţime de forumuri unde jucători redutabili îşi împărtăşesc din bogata lor experienţă.

Nu este nici o ruşine să ceri sfaturi şi explicaţii atunci când nu înţelegi un lucru, ruşinos este să pariezi la întâmplare şi să regreţi ulterior. Dacă vei trece peste orgoliul personal şi vei alege să ceri ajutorul, acesta nu numai că va veni prompt ci îţi va aduce mai ales lămuririle pe care le aştepţi. Odată ce ai înţeles ce înseamnă detaliat un pariu pe care te gândeşti să îl pui pe un bilet de joc, şansele tale de câştig cresc în mod corespunzător. Un pariu depus în cunoştinţă de cauză are întotdeauna şanse mari de materializare, în dauna unuia pe care alegi să îl lansezi fără să îl înţelegi.

 

Nu ţii o evidenţă a pariurilor tale

Indiferent de sportul preferat, este întotdeauna bine să ţi o evidenţă a pariurilor depuse. Aceasta evidenţă te va ajuta să îţi dai seama dacă eşti profitabil dar mai ales îţi va da o privire de ansamblu asupra experienţei tale de jucător. Cu cât strângi mai multe date statistice pentru pariurile tale cu atât îţi vei îmbunătăţi realizările de parior. Scopul este acela de a te îndepărta de pierderi şi de a te apropia de cât mai multe ori de câştiguri consistente.

Poţi începe să faci o selecţie a pariurilor celor mai mari ca valoare şi să vezi ce tip de pariu ţi-a adus succesul. Ai mers pe număr goluri şi acestea sunt cele mai de succes pentru tine, rămâi ancorat în această strategie de joc. Ai observat că pariurile în care ai implicat dublele nu s-au materializat mai deloc? Este timpul să renunţi la ele şi să dai curs celor care ţi-au adus numai câştiguri. Asta poate face o statistică bine pusă la punct, realizări mari în detrimentul unor pierderi la fel de mari.

Ia deci această decizie de a ţine o evidenţă clară a pariurilor tale şi nu uita să o aduci la zi. Extrage apoi datele care te interesează cel mai mult şi elimină sau introdu pariuri care s-au dovedit a fi unele de succes.

 

Concluzie

Un parior de succes va învăţa întotdeauna din greşelile pe care le face şi în nici un caz nu le va repeta. Rămâi în limita de 5% din buget, pariază întotdeauna pe ce înţelegi şi ţine o evidenţă cât mai realistă a pariurilor depuse. Poate că nu îţi va aduce succesul scontat în proporţie de 100% dar cu siguranţă că bugetul tău de joc se va îmbunătăţi considerabil!

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Faci aceste lucruri la pariuri sportive? E timpul să te opreşti!.
 Vizualizări articol: 626 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Faci aceste lucruri la pariuri sportive? E timpul să te opreşti!0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei