Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 11 mar 2022 - Anul XXVII, nr. 58 (7975)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,65 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Finanțe

Contribuabilii pot transmite prin serviciul Spațiul Privat Virtual documentele care nu sunt încă digitalizate

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Agenția Județeană a Finanțelor Publice Suceava a transmis contribuabililor că toate documentele care nu sunt încă digitalizate sau disponibile în format electronic se pot transmite prin intermediul „Formularului de contact” accesibil în serviciul Spațiul Privat Virtual.

Pentru transmiterea acestor documente, în serviciul Spațiul Privat Virtual se selectează categoria ”Asistență și îndrumare de specialitate în domeniul fiscal”.

Finanțele sucevene au reamintit că de pe 1 martie 2022, transmiterea cererilor, înscrisurilor sau a oricăror altor documente către organele fiscale de către contribuabilii/plătitorii persoane juridice, asocieri şi alte entităţi fără personalitate juridică, precum şi persoane fizice care desfăşoară o profesie liberală sau exercită o activitate economică în mod independent se va face exclusiv prin intermediul Spaţiului Privat Virtual.

„Menționăm că, pentru a nu exista dificultăți în transmiterea cererilor, înscrisurilor sau a oricăror altor documente către organele fiscale, Centrul Național pentru Informații Financiare a procedat la ridicarea limitei maxime a fișierelor ce pot fi atașate formularului de contact, de la 5 MB la 10 MB”, se arată într-un comunicat transmis de Administrația Județeană a Finanțelor Publice Suceava.

Potrivit aceleiași surse, pentru a facilita transmiterea documentelor,Agenția Județeană a Finanțelor Publice Suceava a transmis: ”vă rugăm să aveți în vedereurmătoarele: scanarea la rezoluție maxim 300 dpi, eliminarea automată a paginilor albe (goale), scanarea în alb-negru, scanarea într-un fișier format PDF și comprimarea fișierului PDF”.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Contribuabilii pot transmite prin serviciul Spațiul Privat Virtual documentele care nu sunt încă digitalizate.
 Vizualizări articol: 698 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Contribuabilii pot transmite prin serviciul Spațiul Privat Virtual documentele care nu sunt încă digitalizate0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei