Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 26 feb 2022 - Anul XXVII, nr. 47 (7964)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

De negăsit

Condamnat pentru furt de arbori și agresarea a doi pădurari, dat în urmărire generală

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Un tânăr din Pătrăuți, condamnat în această săptămână definitiv într-un dosar privind furt de arbori și agresarea a doi pădurari, a fost dat în urmărire generală, nefiind găsit de polițiștii care au vrut să pună în aplicare mandatul de executare a pedepsei pe numele acestuia.

Constantin Abel Cherar, în vârstă de 24 de ani, a fost condamnat definitiv la 3 ani și 11 luni închisoare, față de 9 ani și 3 luni, cât primise la prima instanță.

El a fost judecat pentru săvârșirea infracțiunilor de „ultraj”, „tâlhărie calificată”, „tăierea fără drept de arbori”, respectiv „tulburarea ordinii și liniștii publice”. După cum am mai arătat în Monitorul de Suceava, un alt inculpat, Ionuț Bradosan Cherar, a fost condamnat tot la 3 ani și 11 luni de închisoare. Alți inculpați cu rol mai minor au scăpat cu pedepse cu suspendare sau cu amânarea aplicării pedepsei. În cazul lui Constantin Cherar procesul penal a încetat deoarece acesta a murit.

În octombrie 2020, mai mulți romi din familia Cherar au cerut voie să intre în pădurea Ocolului Silvic Pătrăuți pentru a culege bureți. Numai că personalul silvic a sesizat că ”burețarii” sunt hoți de lemne, având deja o căruță încărcată cu trunchiuri de copaci în toată regula.  

Înjurați și amenințați cu topoarele, pădurarul și șeful de district nu au avut cum gestiona situația singuri, astfel că, în urma apelului la 112, jandarmii au venit imediat la fața locului.

Romii au avut o atitudine extrem de agresivă, care a continuat și la adresa jandarmilor. Aceștia din urmă, căliți însă cu astfel de situații, au gestionat cazul și au făcut în cele din urmă ordine.

Principalii agresori (Constantin Abel Cherar și Ionuț Bradosan Cherar) au fost arestați preventiv imediat după comiterea faptelor.

Poliția Română a publicat pe site fotografia lui Constantin Abel Cherar și așteaptă informații despre unde s-ar afla. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Condamnat pentru furt de arbori și agresarea a doi pădurari, dat în urmărire generală.
 Vizualizări articol: 1109 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Condamnat pentru furt de arbori și agresarea a doi pădurari, dat în urmărire generală0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei