Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 26 feb 2022 - Anul XXVII, nr. 47 (7964)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   4 imagini |   ø fişiere video

S-au stins parțial luminile în partea ucraineană a PTF Siret. Panica a fost la cote alarmante

Luni, 28 Februarie 2022 (08:48:59)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

O noapte extrem de dificilă în partea ucraineană de la Porubnoe, corespondentul pentru PTF Siret. Pe lângă faptul că la un moment dat a început să ningă serios, o parte din lumini s-au stins, ceea ce a ridicat nivelul de panică la cote alarmante printre oamenii care se aflau în coadă și așteptau să treacă în România. Decuplarea parțială a sistemului de iluminat public a coincis cu alarma de la Cernăuți, unde au sunat pentru prima oară de la începutul războiului sirenele. Locuitorii rămași în Cernăuți s-au adăpostit în subsoluri, dar, din fericire, nu s-a înregistrat nici un bombardament. Paul Ciurari, colegul nostru care se afla în coloana de mașini care aștepta să intre în România, a mărturisit că a trăit clipe de coșmar. ”Toți cei care eram acolo ne simțeam ca într-o capcană. Parcă eram un stol de rațe în care urmau să tragă vânătorii”, a povestit Paul Ciurari. De altfel, pentru a putea reveni în țară, colegul nostru a fost nevoit să stea în coada de mașini mai bine de 60 de ore. În tot acest timp a spus că a trăit tot soiul de experiențe, a vorbit cu un număr foarte mare de refugiați și a aflat impresiile acestora despre război și despre starea de spirit din Ucraina. Dacă Paul Ciurari a reușit să treacă într-un final în România, alte mii de persoane sunt în drum pentru a prinde ”pașaportul libertății”. Dacă pentru cei din mașini frigul și ninsoarea nu au fost un impediment atât de mare, persoanele aflate pe jos, printre care și mame cu copii, au trăit ore de coșmar. Un coșmar pe care oamenii din țara vecină îl vor încheiat în cel mai scurt timp. De altfel, sunt temeri că și orașul Cernăuți ar putea fi ținta unor atacuri cu rachetă. Temerea este alimentată de faptul că în anumite zone au fost descoperite semne similare celor din alte orașe unde au avut loc atacuri aeriene. Iar sirenele care au sunat în noaptea de duminică spre luni sunt un semn care nu prevestește nimic bun.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului S-au stins parțial luminile în partea ucraineană a PTF Siret. Panica a fost la cote alarmante.
 Vizualizări articol: 585 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
S-au stins parțial luminile în partea ucraineană a PTF Siret. Panica a fost la cote alarmante0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei