Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 7 ian 2022 - Anul XXVII, nr. 4 (7921)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,65 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Promovare

Cadariu: Organizațiile de Management al Destinațiilor vor fi benefice dacă sectorul public și mediul privat vor lucra împreună

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Ministrul Antreprenoriatului și Turismului, suceveanul Constantin-Daniel Cadariu, consideră că Organizațiile de Management al Destinațiilor (OMD) vor produce efecte cu adevărat benefice doar dacă organizațiile care le formează, atât din sectorul public, cât și din cel privat, vor lucra împreună. Constantin-Daniel Cadariu a spus că înființarea Organizațiilor de Management al Destinațiilor, prevăzute în Planul Național de Redresare și Reziliență (PNRR), a stârnit interesul reprezentanților autorităților locale, ai asociațiilor orașelor, municipiilor și comunelor, precum și ai Agențiilor pentru Dezvoltare Regională, aceștia fiind invitați să participe la o ședință de lucru care va avea loc marți, 11 ianuarie a.c., la sediul ministerului.

Cadariu a spus că întâlnirea este parte integrantă din programul de consultări regionale pe care l-a inițiat încă de la preluarea mandatului de ministru. „Unul dintre cele mai importante proiecte de care turismul românesc are nevoie în aceste momente este înființarea și operaționalizarea OMD-urilor, reformă pentru care sunt prevăzute 10 milioane de euro prin PNRR. Însă, această nouă structură va produce efecte cu adevărat benefice doar dacă organizațiile care o formează, atât din sectorul public, cât și din cel privat, vor lucra împreună. Eforturile coordonate și combinate vor aduce, astfel, un rezultat mai puternic și valoros pentru destinație. Din acest motiv, am speranța că întâlnirea care va avea loc săptămâna viitoare va pune bazele unei colaborări solide și durabile pentru toți factorii decidenți din teritoriu. Avem o misiune comună: dezvoltarea și prosperitatea acestei industrii”, a declarat Constantin-Daniel Cadariu.

El a explicat că activitatea unui OMD vizează creșterea calității resurselor umane din turism și dezvoltarea produselor, a experienței, dar și a promoțiilor, vânzărilor și activităților de marketing. Mai mult, Cadariu a precizat că o astfel de entitate contribuie decisiv la dezvoltare practică în ceea ce privește prezentarea destinației în sine, așa cum este întâlnită de către vizitator.

Ministrul Antreprenoriatului și Turismului a mai adăugat că în cadrul întâlnirii, accentul va fi pus și pe identificarea unor soluții eficiente, care să faciliteze atragerea de fonduri europene, în funcție de nevoile specifice fiecărei destinații. El a dat asigurări că propunerile formulate în cadrul întâlnirii vor fi preluate și analizate la nivelul ministerului, iar ulterior armonizate în vederea implementării.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Cadariu: Organizațiile de Management al Destinațiilor vor fi benefice dacă sectorul public și mediul privat vor lucra împreună.
 Vizualizări articol: 730 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Cadariu: Organizațiile de Management al Destinațiilor vor fi benefice dacă sectorul public și mediul privat vor lucra împreună0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei