Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 30 dec 2021 - Anul XXVI, nr. 304 (7916)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   4 imagini |   ø fişiere video

Inaugurare

Noua Casă a Seniorilor „Viață Bună” din Gura Humorului oferă calitate de top în actul medical și îngrijirea beneficiarilor

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

În orașul Gura Humorului a fost inaugurată oficial Casa Seniorilor „Viață Bună”, un nou centru de îngrijire pentru bătrâni, instituție ce oferă calitate de top în actul medical și îngrijirea beneficiarilor. Noul centru este situat în zona centrală a orașului Gura Humorului, pe str. Lt. Viorel Mărceanu, nr. 16.

Prezent la inaugurare, unul dintre asociații centrului, medic primar de îngrijiri paliative Vladimir Poroch, a ținut să evidențieze faptul că toți beneficiarii centrului vor avea parte de unele dintre cele mai bune servicii. „Noi promovăm calitatea în tot ceea ce facem, în actul medical și îngrijirea pacienților și venim cu experiența de la Spitalul de Îngrijiri Paliative Ilișești, care are deja șapte ani de funcționare. Prin aceasta credem că ne diferențiem de alte servicii similare și de alți furnizori similari. Iar personalul nostru este educat în spiritul acesta, de a ține cont de toate particularitățile beneficiarilor, de nevoile lor, de a fi empatici, de a crea acea atmosferă familială de acasă. Iar la toate acestea se adaugă condițiile hoteliere foarte bune”, a spus dr. Vladimir Poroch.

Centrul de Îngrijire Seniori „Viață Bună” din Gura Humorului oferă camere cu unul sau două paturi. Camerele sunt spațioase și luminoase și au televizor, acces la internet și minifrigider, paturi profesionale cu saltele de confort înalt și baie proprie. De asemenea, beneficiarii au la dispoziție și o zonă de recreere cu TV cu diagonală mare.

Centrul de Îngrijire Seniori „Viață Bună” oferă acces permanent la asistență medicală de urgență, supraveghere calificată permanentă, asistență medicală de bază și administrarea corectă a tratamentului, monitorizarea stării de sănătate și a evoluției bolilor cronice, acces la sala de kinetoterapie dotată corespunzător, servicii de kinetoterapie individuală sau de grup și vizita medicului de familie cel puțin o dată pe săptămână sau la cerere. Noul centru are o bucătărie proprie cu produse preponderent bio, iar meniurile sunt preparate conform indicațiilor nutriționistului – dieteticianului și sunt adaptate particularităților clinico-biologice ale fiecărui beneficiar. Beneficiarii vor primi trei mese principale pe zi și gustări fără restricții.

„Misiunea Casei Seniorilor <Viață Bună> este de a crea un serviciu pentru îngrijirea persoanelor vârstnice, pentru a asigura respectarea identității, egalității la șanse, demnității și siguranței, acordarea în regim rezidențial a serviciilor de îngrijire sociale și medicale primare persoanelor vârstnice cu sau fără oportunități”, a mai precizat dr. Vladimir Poroch.

El a mai arătat că Centrul de Îngrijire Seniori „Viață Bună” are încheiate contracte de colaborare cu Spitalul Județean „Sf. Ioan cel Nou” Suceava, Spitalul Orășenesc Gura Humorului, Spitalul de Îngrijiri Paliative din Ilișești și oferă acces la orice altă unitate sanitară publică cu paturi în caz de urgență.

Datele de contact ale Centrului de Îngrijiri Seniori „Viață Bună” sunt următoarele: telefon 0756973519, email – contact@casaviatabuna.ro, adresa de internet – www.casaviatabuna.ro.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Noua Casă a Seniorilor „Viață Bună” din Gura Humorului oferă calitate de top în actul medical și îngrijirea beneficiarilor.
 Vizualizări articol: 1969 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Noua Casă a Seniorilor „Viață Bună” din Gura Humorului oferă calitate de top în actul medical și îngrijirea beneficiarilor5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei