Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 30 dec 2021 - Anul XXVI, nr. 304 (7916)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Soluție judecătorească

Trimisă la pușcărie pentru că l-a înjunghiat pe tatăl concubinului ei

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

O femeie care l-a înjunghiat în piept pe tatăl concubinului ei, provocându-i leziuni care i-au pus viața în primejdie, a fost condamnată miercuri definitiv de magistrații de la Curtea de Apel Suceava. Daniela Liliana Băcilă, din Marginea, a primit o condamnare de 4 ani de închisoare pentru comiterea infracțiunii de tentativă de omor, fiind practic aceeași soluție dictată și la Tribunalul Suceava. În acest caz, agresiunea s-a petrecut pe fond de consum exagerat de alcool. Victima și autorul au consumat înainte de agresiune în jur de 2,5 litri de bere și o jumătate de litru de votcă, rezultă din ancheta procurorilor. Din cercetările coordonate de un procuror criminalist rezultă că de la începutul acestui an, tatăl concubinului inculpatei a început să se deplaseze des la locuința femeii, ajutând-o la treburile gospodărești. Cei doi aparent se înțelegeau, însă, a rezultat din cercetări, consumau cantități mari de alcool. Pe acest fond, în primă fază, undeva în intervalul 7-14 aprilie, bărbatul a fost cel care a lovit-o pe femeie, cu un corp contondent, în zona capului.   

Ulterior, pe 19 aprilie, bărbatul a revenit la locuința ”nurorii”, unde scenariul s-a repetat. Au băut bere și votcă, iar la un moment dat femeia i-a cerut bărbatului să plece din casa sa. Între cei doi a izbucnit un nou conflict, dar de această dată rolurile s-au schimbat.

Din cercetările coordonate de procurorul criminalist rezultă că femeia a luat un cuțit de bucătărie de pe masă (cu lungimea de 12 cm și cu vârful ascuțit) și l-a lovit pe bărbat, de sus în jos, în zona pieptului, în partea lateral-dreapta. După agresiune, femeia a încercat să scape de răspundere, declarând că bărbatul s-a lovit singur cu un cuțit și este în stare gravă.

Bărbatul a ajuns la Spitalul Județean Suceava, cu hemoragie, în stare gravă. S-a stabilit ulterior că leziunile provocate persoanei vătămate au necesitat în vederea vindecării un număr total de 30-40 zile de îngrijiri medicale și i-au pus viaţa în primejdie, acestea fiind aplicate cu intenţia de a-i suprima viaţa, având în vedere că loviturile au fost intense, exercitate cu un cuțit și au vizat zone vitale.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Trimisă la pușcărie pentru că l-a înjunghiat pe tatăl concubinului ei.
 Vizualizări articol: 883 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Trimisă la pușcărie pentru că l-a înjunghiat pe tatăl concubinului ei0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei