Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 28 oct 2021 - Anul XXVI, nr. 253 (7865)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9762 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6699 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Condamnat

Trimis 3 ani după gratii după ce a scos în jur de 20.000 de euro din contul unui bătrân care a avut încredere în el

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Un bărbat în vârstă de 44 de ani, din municipiul Vatra Dornei, a fost ridicat de polițiști de la domiciliu în baza unui mandat de executare a pedepsei de 3 ani de închisoare, într-un dosar privind operațiuni ilegale prin care și-a însușit banii din contul unui bătrân.

Cezar Tărnăuceanu a fost trimis în judecată pentru comiterea infracțiunilor de acces ilegal la un sistem informatic, operațiuni ilegale cu un sistem informatic și furt, fapte comise în anul 2016.

Bărbatul a lucrat acum câțiva ani la casa unui vârstnic din municipiul stațiune, iar acesta i-ar fi pus la un moment dat la dispoziție cardul și PIN-ul pentru a efectua o serie de retrageri. Doar că bărbatul a profitat de încrederea vârstnicului, scoțând sume mari de bani din contul acestuia. Când a realizat ce se întâmplă, păgubitul a sesizat Poliția municipiului Vatra Dornei. Extrasele de cont au indicat ulterior că prejudiciul produs prin retrageri frauduloase este de aproximativ 20.000 de euro.

Inițial, inculpatul a fost condamnat pentru faptele amintite mai sus, la o pedeapsă de 3 ani de închisoare, dar cu suspendare. Condamnatul nu a respectat însă măsurile și restricțiile care i-au fost impuse, astfel că Serviciul de Probațiune Suceava a sesizat Tribunalul Suceava, privind revocarea beneficiului suspendării pedepsei de 3 ani de închisoare. Din informațiile noastre, nici prejudiciul nu a fost recuperat de partea vătămată.

Analizând toate datele din dosar, Tribunalul Suceava a dispus revocarea primei pedepse și executarea acesteia în regim de penitenciar.

În după-amiaza zilei de marți, 26 octombrie, după ce au primit mandatul de la instanță, polițiștii de la Vatra Dornei l-au ridicat de la domiciliu pe condamnat și l-au transferat la Penitenciarul Botoșani, pentru executarea pedepsei.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Trimis 3 ani după gratii după ce a scos în jur de 20.000 de euro din contul unui bătrân care a avut încredere în el.
 Vizualizări articol: 1532 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 4.33/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 4.3 din 3 voturi
Trimis 3 ani după gratii după ce a scos în jur de 20.000 de euro din contul unui bătrân care a avut încredere în el4.353

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei