Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 28 oct 2021 - Anul XXVI, nr. 253 (7865)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video
Doru POPOVICI

Doru POPOVICI


Clinceni sau Dinamo 2?

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Ultimele două locuri din Liga l de fotbal românesc din România (precizarea asta ar trebui făcută mereu, şi de toată lumea, fiindcă în mod evident ceea ce se joacă la noi este cu totul altceva decât fotbalul din restul galaxiei, deşi poartăacelaşi nume!) sunt ocupate de două entităţi cărora foarte greu, şi cu exagerat de multă generozitate, li s-ar putea spune echipe de fotbal. Despre numitaDinamo Bucureşti am scris eu însumi zeci şi zeci de articole, am făcut nenumărate comentarii la radio şi la TV, m-am amuzat mai tare decât la Stan şi Bran ori la Sacha Baron Cohen, am urmărit aproape cu emoţie circuitul antrenorilor în natură, care înseamnă revenirea şi răsvenirea la cârmă a numiţilor Ţintaru', Săpăligăşi Puriu' (care tocmai şi-a început un mandat nou, al cărui final abrupt va urma indubitabil tradiţia celor precedente!) după un grafic aparent foarte bine pus la punct, rarele momente când aceştia nu-s pe acolo însemnând pur şi simplu că locul e ocupat, evident că tot tranzitoriu, de domnul Gigi Mulţescu! Iureşul antrenorilor aici e generat de lipsa totală a unei conduceri: gruparea asta pare necondusă, necoordonată, nedirijatăde cineva - patronat, consiliu de administraţie, preşedinte etc.- ci evoluează din elan, entuziasm şi inerţie! Faptul că un grup de suporteri (care şi ei se visau cumva stăpâni, patroni, acţionari!) a produs o vreme nişte bani pentru prelungirea agoniei nu înseamnă resuscitare, ci doar amânarea clipei fatale. Foarte tare e că Dinamo de acum e pe  penultimul loc, cu 8 puncte, dar cred că a pierdut absolut prosteşte încă pe atâtea. În plus (fiindcă asta pare deja o schemă!) a reuşit să fie gonităşi din Cupa României, tot aşa: cu gol în prelungiri! Deşi oarecum neverosimil, există totuşi unii şi mai proşti! Se numesc, fără vreo logică, "Academica", şi deşi ai crede că e un lot alcătuit din membrii Academiei Române, te lămureşti de la prima minge că nu: sunt unii mult mai împiedicaţi decât ar putea fi octogenarii cu studii! Camasa să fie cu adevărat bogată, au găsit şi un "salvator": se numeşte Ionuţ Chirilă, care după ce a înşirat nişte poveşti cu arabi şi El Zorabi, a tăbărât el pe "academicieni" cu multa-i ştiinţă de carte fotbalistică! De unde ştiu că are carte? Păi dacă aşa spune frate-su, Tudor...! Clinceni pare să fi copiat modelul Dinamo, dar l-a îmbunătăţit fără discuţie! La ăia n-a fost niciodată unu' măcar la fel de prost caChirilă!

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Clinceni sau Dinamo 2?.
 Vizualizări articol: 899 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Clinceni sau Dinamo 2?5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



Alte articole semnate de:
Doru POPOVICI
Doru POPOVICI
Gabriel MANTA
Gabriel MANTA

 

 

RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei