Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 29 sep 2021 - Anul XXVI, nr. 228 (7840)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Eveniment

Producătorul român IRUM lansează la Ziua Forestierului o nouă generație de utilaje forestiere

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Producătorul român de tractoare IRUM Reghin lansează la Ziua Forestierului o nouă generație de utilaje forestiere. Noul TAF 690 va fi prezentat public, în mod oficial, de conducerea companiei IRUM Reghin, vineri, 1 octombrie 2021, în cadrul Zilei Forestierului, eveniment organizat de ASFOR la Roznov, în județul Neamț.

După o serie de investiții masive în tehnologie, IRUM, prin centrul de cercetare și dezvoltare iFOR, a ajuns la momentul în care lansează o nouă versiune a celui mai prețuit utilaj din domeniu forestier românesc – TAF 690.

Noul TAF 690 este un utilaj cu o serie de îmbunătățiri importante pe componentele majore, atât din punct de vedere ergonomic, cât și din cel al performanțelor. Utilajul este gândit să satisfacă cerințele pieței actuale: are putere mai mare, dar consumurile sunt mai mici, iar costurile de mentenanță sunt mai scăzute.

Realizarea noului utilaj forestier a presupus și o serie de parteneriate cu unii dintre cei mai mari jucători la nivel mondial din domeniul proiectării de subansamble.

Acest proiect ambițios a implicat munca a peste 30 de ingineri de la IRUM, care au reproiectat și testat toate noile componente ale utilajului.

IRUM Reghin este o companie cu capital privat integral românesc care funcționează de aproape 70 de ani. Astăzi, IRUM este o fabrică integrată cu peste 500 de angajați și cu un flux tehnologic care acoperă toate fazele producției de tractoare și utilaje forestiere românești.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Producătorul român IRUM lansează la Ziua Forestierului o nouă generație de utilaje forestiere.
 Vizualizări articol: 913 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Producătorul român IRUM lansează la Ziua Forestierului o nouă generație de utilaje forestiere0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei