Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 29 sep 2021 - Anul XXVI, nr. 228 (7840)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6567 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Concurență acerbă

20 de candidați pe loc pentru posturile de polițist - ajutor de șef de post

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Concursurile organizate de Inspectoratul de Poliție Județean Suceava, prin care vor fi încadrați din sursă externă zece polițiști, la zece posturi comunale din județul Suceava, au stârnit, așa cum era de așteptat, un interes deosebit. Sunt în total depuse aproape 200 de dosare de înscriere online, de unde rezultă o concurență de 20 de candidați pe un loc. Ultima zi de înscrieri a fost vineri, 24 septembrie.

Aceste posturi sunt destinate exclusiv civililor care nu au urmat vreo școală de poliție, așa explicându-se și concurența foarte mare.

Urmează de acum trierea candidaților la probele sportive, examenul scris, testare psihologică și medicală, în această ordine.

Criteriile de selecție la înscriere au fost puțin restrictive, în sensul că nu sunt limite de vârstă sau înălțime, iar ca nivel de studii este nevoie doar de studii medii, cu diplomă de bacalaureat.
Posturile scoase la concurs sunt la posturile de poliție Forăști, Burla, Horodnic de Sus, Valea Moldovei, Sadova, Coșna, Brodina, Dornești, Mușenița și Ulma. Conducerea poliției județene a ales aceste zone în care există deficit de personal, cu acoperire pentru toate secțiile rurale din județ. Se poate observa că sunt, pe de o parte, posturi comunale din zona de munte, de care mulți polițiști se feresc, iar pe de altă parte posturi comunale unde sunt probleme destul de greu de gestionat, cum sunt cele cu comunități mari de romi.
Candidații nu au putut opta pentru un post anume, însă cei care vor avea mediile cele mai mari vor avea posibilitatea de a-și alege locul de muncă dorit.

Un agent de poliție debutant poate câștiga 3.200-3.600 de lei ori chiar până în 4.000 de lei pe lună, aici intrând și sporurile și norma de hrană.  

O altă serie de înscrieri pentru încadrare din sursă externă are loc în această perioadă.

Acum sunt scoase la concurs 26 de posturi, din care șapte sunt de ofițer. Înscrierile au început pe 23 septembrie și continuă până pe 5 octombrie.

Printre altele, sunt disponibile posturi de ofiţer specialist I la Serviciul Pregătire Profesională, specialitatea conducere auto în regim prioritar şi defensiv, două posturi de agent în cadrul Biroului Combaterea Delictelor Silvice, ofițer la Compartimentul Schengen și Relații Internaționale, două posturi de agent de poliție la Centrul de Arest Preventiv, agent de poliție rutieră – serviciul implementare date la Serviciul Rutier, cinci posturi de agent de poliție la Serviciul Logistic și altele.

Toate detaliile și lista completă se găsesc pe site-ul IPJ Suceava, secțiunea carieră - https://sv.politiaromana.ro/ro/carier/posturi-scoase-la-concurs.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului 20 de candidați pe loc pentru posturile de polițist - ajutor de șef de post.
 Vizualizări articol: 1529 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
20 de candidați pe loc pentru posturile de polițist - ajutor de șef de post0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei