Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 22 sep 2021 - Anul XXVI, nr. 222 (7834)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9762 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6699 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   4 imagini |   ø fişiere video

Depozit şi vulcanizare

Cele mai bune anvelope din România, comercializate şi montate în cadrul firmei ”Anvelope Suceava” din Ipoteşti

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

O nouă vulcanizare beneficiind de un adevărat depozit de anvelope a fost deschisă în urmă cu câteva săptămâni în comuna Ipoteşti, de lângă Suceava. Aici pot fi achiziţionate cauciucuri noi şi second-hand aduse direct din Germania de la firme premium din domeniu, clienţii beneficiind în preţ şi de montaj gratuit. Proprietarul vulcanizării a acumulat experienţa în domeniul anvelopelor în timpul ultimilor 10 ani petrecuţi în ţări din vestul Europei, la depozite de anvelope din Spania, Franţa sau Germania.

Proprietarul firmei, Beniamin Tomaşciuc, crede că la 28 de ani are suficiente cunoştinţe pentru a demara o afacere de calitate în domeniul comercializării anvelopelor noi şi second-hand şi al serviciilor de vulcanizare şi montaj al acestora. Activitatea a demarat în ţară în cursul anului trecut cu comercializarea cauciucurilor direct de la sediu, sau online, după care a optat şi pentru montarea acestora. Având diplomă de vulcanizator, el şi-a achiziţionat scule noi din Germania, între care maşină de montat cu braţ automat, maşină de echilibrat automată cu laser de ultimă generaţie, compresor nou de 270 de litri, investind circa 10.000 de euro în aceste echipamente de top.

Într-o clădire pe care a renovat-o la Ipoteşti în apropierea şcolii vechi, cunoscută ca zona Policolor, el oferă astăzi servicii de calitate, comercializând cele mai bune cauciucuri noi şi second-hand din România în cadrul firmei Anvelope Suceava. După cum ne-a declarat proprietarul afacerii, el ştie ce înseamnă un cauciuc bun şi rezistent pretabil drumurilor din ţară. Foloseşte în principal branduri de cauciucuri premium pentru vară şi iarnă, de la Bridgestone, Micheline, Continental, Pirelli, Good Year, Dunlop, Nokian, o parte fiind noi şi o parte second-hand. Preţurile la care comercializează cauciucuri noi pe jantă de 15 sunt de 225 de lei/bucată, dacă sunt pe 16 ajung la 250 de lei/bucată, cauciucurile pe jante de 17 fiind vândute la 300 de lei/bucată. Aceste preţuri includ montarea şi echilibrarea cauciucului, schimbarea valvelor şi curăţarea jantei. Diferenţele faţă de preţurile din magazine pot ajunge la 50 de lei/bucată, la vulcanizarea din Ipoteşti fiind inclus însă în preţ şi montajul anvelopei. În privinţa anvelopelor second-hand, firma Anvelope Suceava comercializează cauciucuri aproape noi, cu procente de uzură de 10-20%, cu 125 de lei în cazul anvelopelor pe jantă de 13 şi 14, cu 150 de lei/bucată cele pe jante de 15, în cazul jantelor de 16 la preţ de 175 de lei/anvelopă, iar pe 17 la preţ de 200 de lei/bucată. Seturile de cauciucuri second-hand sunt multe de patru bucăţi sau de două, firma dispunând în permanenţă de un stoc de anvelope din care clientul îşi poate alege.

Comenzile sunt preluate telefonic la numerele de telefon 0769 250 042 şi 0769 594 819 şi sunt livrate la domiciliu prin intermediul unui curier, după ce anvelopele pot fi vizionate pe www.anvelopesuceava.ro, prin intermediul unor fotografii trimise clientului pe WhatsApp, sau pot fi onorate la sediul depozitului şi al vulcanizării din Ipoteşti, în urma vizualizării directe. Conducerea firmei intenţionează în viitorul apropiat deschiderea altor două ateliere de vulcanizare şi vânzare anvelope, care să ofere doritorilor cele mai bune anvelope.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Cele mai bune anvelope din România, comercializate şi montate în cadrul firmei ”Anvelope Suceava” din Ipoteşti.
 Vizualizări articol: 1521 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 1.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 1.0 din 3 voturi
Cele mai bune anvelope din România, comercializate şi montate în cadrul firmei ”Anvelope Suceava” din Ipoteşti1.053

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei