Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 20 sep 2021 - Anul XXVI, nr. 220 (7832)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   5 imagini |   ø fişiere video

Duminică dimineață

Accidente cu 13 răniți, în câteva ore, pe șoselele județului

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

În primele ore ale zilei de duminică pe șoselele din județul Suceava au avut loc trei accidente rutiere, în urma cărora ambulanțele au transportat la spital nu mai puțin de 13 răniți, majoritatea oameni tineri. Partea bună este că nu a murit nimeni, deși cel puțin în cazul unui accident a fost vorba de un impact violent între două mașini.

Primul accident s-a înregistrat în noaptea de sâmbătă spre duminică, în jurul orei 2.30 din noapte, pe drumul județean din satul Valea Bourei, comuna Dolhești.

În urma impactului violent dintre două mașini, pompierii militari au transportat la spital cinci tineri, care aveau leziuni multiple. 

Din cercetările ulterioare ale poliției a rezultat că un tânăr în vârstă de 32 de ani, din Dolhasca, fără permis de conducere, în timp ce conducea un autoturism Seat, din direcția Valea Bourei către Dolhești, a intrat cu mașina pe sens opus, într-un BMW condus de un tânăr în vârstă de 20 de ani, din comuna Forăști.

Toți cei cinci tineri care erau în cele două mașini au fost răniți. 

”După acordarea primului ajutor medical, toți răniții, conștienți și cooperanți, dar cu traumatisme multiple, au fost transportați la spital pentru investigații suplimentare și tratament de specialitate. Victimele sunt patru bărbați de 18, 22, 25 și 32 de ani, și o femeie de 19 ani”, au transmis pompierii militari suceveni.

Polițiștii i-au întocmit tânărului fără permis care a provocat accidentul dosar penal pentru infracțiunile de conducere fără permis și vătămare corporală din culpă. Tânărul avea și o alcoolemie de 0,07 mg/l alcool pur în aerul expirat, mult sub limita penală totuși.

 

A intrat pe trotuar, într-un panou publicitar, un stâlp de iluminat și două mașini

În ordine cronologică, al doilea accident a avut loc în jurul orei 8.30, la Gura Humorului. Pompierii militari au intervenit pentru a extrage dintr-un autoturism BMW un tânăr care era încarcerat.

Cercetările ulterioare ale poliției au arătat că tânărul în vârstă de 20 de ani, din comuna Arbore, în timp ce conducea BMW-ul pe strada Ştefan cel Mare, în localitatea Gura Humorului, având direcţia de deplasare dinspre Frasin spre Humor, din cauză că nu a adaptat viteza, la întâlnirea unei coloane de vehicule, a efectuat o manevră de evitare a impactului. BMW-ul a pătruns pe trotuarul din partea dreaptă, unde a lovit un panou publicitar, un stâlp de iluminat public, precum şi două autoturisme care staționau.

Din fericire, tânărul în vârstă de 20 de ani a scăpat din accident cu un traumatism minor.

 

A intrat violent în mașina din față, din cauza neatenției

Al treilea accident s-a produs tot duminică dimineață, la 9.40, pe raza comunei Fântâna Mare. După coliziunea față-spate dintre două mașini, nu mai puțin de șapte oameni au fost transportați la spital, printre ei și trei minori. Din fericire, după investigații, toți trei au fost diagnosticați cu leziuni ușoare.  

Cu privire la cum s-a produs accidentul, un șofer în vârstă de 41 de ani, din municipiul Botoșani, care conducea un VW Bora, nu a păstrat o distanță suficientă în mers în spatele autoturismului Ford condus în fața sa de un șofer din comuna Cornu Luncii, care a oprit pentru a vira la stânga, către Dumbrăvița, intrând în coliziune față-spate cu acesta. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Accidente cu 13 răniți, în câteva ore, pe șoselele județului.
 Vizualizări articol: 1458 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Accidente cu 13 răniți, în câteva ore, pe șoselele județului5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei