Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 20 sep 2021 - Anul XXVI, nr. 220 (7832)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9762 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6699 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   4 imagini |   ø fişiere video

Recunoaştere

Generalul Constantin Vizitiu, caricaturistul Doru Axinte şi canotorul Ciprian Tudosă, cetăţeni de onoare ai municipiului Fălticeni

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Municipiul Fălticeni are trei noi cetăţeni de onoare după ce Consiliul Local a aprobat, vineri, 17 septembrie, acordarea acestui titlu generalului de brigadă prof. univ. dr. ing. Constantin-Iulian Vizitiu, comandant al Academiei de Tehnică Militară „Ferdinand I” din Bucureşti, caricaturistului Doru Axinte şi canotorului Ciprian Tudosă. În cadrul şedinţei, primarul Cătălin Coman a arătat că, prin activitatea lor, cei trei cetăţeni de onoare „ne-au făcut să fim mândri de ei și au contribuit din plin ca numele Fălticeni să fie pronunțat atât în țară, cât și în străinătate și ne mândrim cu acest lucru”.

Prin atribuirea titlului de Cetăţean de Onoare al Municipiului Fălticeni prof. univ. dr. ing. Constantin-Iulian Vizitiu „se înfăptuieşte un act de recunoaştere a meritelor sale ştiinţifice şi în domeniul educaţiei şi de încurajare a tinerei generaţii întru cinstirea valorilor locale şi pentru a urma o carieră militară”, după cum a precizat primarul Cătălin Coman.

Doru Axinte este un susţinător şi participant activ la acţiunile culturale ale municipiului Fălticeni, contribuind cu lucrări de grafică inspirate din viaţa vechiului oraş la diferite manifestări. Făcând referire la acesta, primarul Cătălin Coman a precizat că „îl știm foarte bine, nu din vorbe, ci prin faptele sale pentru că este multiplu medaliat la saloane de caricatură internaționale şi este un susținător și un participant foarte activ la manifestările culturale organizate în municipiul Fălticeni.”

În ceea ce îl priveşte pe canotorul Ciprian Tudosă, edilul a spus că, la doar 24 de ani, a reuşit să obţine un număr impresionant de medalii la campioane europene şi mondiale de juniori şi seniori, totul culminând cu titlul de vicecampion olimpic la Tokyo.

„Ciprian Tudosă, fost elev la Colegiul Național <Nicu Gane>, fost sportiv la Clubul Sportiv Școlar <Nicu Gane>, este în momentul de faţă legitimat la clubul Steaua și ne-a reprezentat cu cinste și ne-a făcut o mare bucurie şi de această dată, pentru că acest titlu de vicecampion olimpic ne onorează. Acest titlu ne-a făcut să fim extrem de încântați, de mândri şi de recunoscători că un fălticenean a reușit să ne facă să zâmbim în perioade nu tocmai plăcute cu această pandemie”, a mai spus Coman.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Generalul Constantin Vizitiu, caricaturistul Doru Axinte şi canotorul Ciprian Tudosă, cetăţeni de onoare ai municipiului Fălticeni.
 Vizualizări articol: 1011 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Generalul Constantin Vizitiu, caricaturistul Doru Axinte şi canotorul Ciprian Tudosă, cetăţeni de onoare ai municipiului Fălticeni0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei