Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 20 sep 2021 - Anul XXVI, nr. 220 (7832)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   4 imagini |   ø fişiere video

Servicii de calitate

O nouă clinică medicală ICD a fost deschisă, vineri, la Fălticeni

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Vineri după-amiază, în zona centrală a municipiului Fălticeni a fost deschisă o nouă clinică ICD multidisciplinară, care are în principiu, în centrul preocupărilor, pacientul cu diabet. Prin deschiderea noii clinici la Fălticeni aceasta devine cel mai mare ambulatoriu de diabet din județul Suceava. Pe lângă serviciile de ambulatoriu pentru pacienții cu diabet clinica ICD oferă și servicii  conexe, cu tot ce înseamnă îngrijirea piciorului persoanei cu diabet, cu afecțiuni nefrologice, pneumologice, neurologice, precum și tot ce înseamnă servicii de cardiologie. Clinica dispune de asemenea de servicii de consultații de chirurgie generală și chirurgie vasculară, completate de imagistică ecografie abdominală,  de care pacientul de diabet trebuie să beneficieze cel puțin o dată pe an.

 

Experiența medicală solidă pusă în slujba pacienților

Noua Clinică ICD din Fălticeni funcționează pe strada Sucevei, nr. 95, în clădirea Smart Life, în apropierea fostei maternități din oraș. Această clinică a împlinit 30 de ani de când funcționează în peisajul medical sucevean, oferind în toată această perioadă servicii de calitate care i-au determinat pe pacienți să rămână fideli clinicii de-a lungul timpului. Însăși prezența serviciilor medicale complexe ale clinicii la Fălticeni a fost realizată din dorința de a fi aproape de pacienți și de a reduce distanțele de deplasare a acestora, evitând tocmai redirecționarea acestora spre alte clinici.

Pacientul este investigat complet în această clinică de către o echipă medicală din ambulatoriu de diabet condusă de dr. Gabriela Crețeanu, cu o experiență de peste 35 de ani în domeniu. Alături de ea sunt dr. Elena Costea - medic primar și dr. Oana Dogar - medic specialist diabet, nutriție și boli metabolice, această echipă îngrijind astăzi peste 7.500 de pacienți cu diabet din județ. Zilnic în această clinică au loc peste 120 de consultații, pe perioada unei luni de zile fiind efectuate peste 2.500 de consultații cu serviciile conexe de psihologie.

 

Consultații și tratamente derulate în relație cu Casa de Asigurări de Sănătate

Clinica ICD din Fălticeni derulează consultații și tratamente pentru tratarea diabetului în relație cu Casa de Asigurări de Sănătate, la fel cum serviciile de cardiologie oferite de clinica ICD sub coordonarea medicului cardiolog Mihai Crețeanu se derulează tot prin contract cu aceeași instituție. Conducerea și coordonarea Clinicii ICD, reprezentată de tânărul medic radiolog Mihai Crețeanu, ia în considerare ca în scurt timp serviciile de neurologie oferite de clinică să se desfășoare tot prin intermediul Casei de Asigurări de Sănătate Suceava. La început de drum la Fălticeni, managerul clinicii, medicul radiolog Mihai Crețeanu a declarat: ”Mă bucur că în acești ani pandemici clinica ICD nu a fost nici un moment închisă și promitem și fălticenenilor că, indiferent de condițiile epidemiologice, vor găsi aici un sprijin în acordarea serviciilor medicale în perioada care vine.”

Echipa medicală a clinicilor ICD din Suceava și Fălticeni e formată din 25 de medici colaboratori și un personal de 15 asistenți medicali și recepție, care fac ca pacienții să aibă o experiență plăcută în privința serviciilor medicale.

La deschiderea noii Clinici ICD au fost prezenți președintele Casei de Asigurări de sănătate Suceava, ec. Cristi Bleorțu, care a anunțat că de luni serviciile medicale ale noii clinici sunt derulate prin intermediul casei, precum și primarul municipiului Fălticeni, Cătălin Coman, care a tăiat panglica de inaugurare a noii unități medicale.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului O nouă clinică medicală ICD a fost deschisă, vineri, la Fălticeni.
 Vizualizări articol: 4254 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 4.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 4.0 din 5 voturi
O nouă clinică medicală ICD a fost deschisă, vineri, la Fălticeni4.055

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei