Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 27 aug 2021 - Anul XXVI, nr. 200 (7812)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9754 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6739 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   9 imagini |   ø fişiere video

Premiere

Premii în bani din partea Primăriei Suceava pentru elevii de 10 la evaluarea națională și la bacalaureat

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Viceprimarul Sucevei Lucian Harșovschi a anunțat joi, 26 august, că i-a premiat pe cei cinci foști liceeni din municipiul Suceava care au obținut anul acesta media 10 la examenul de bacalaureat și pe cei doi elevi care au obținut 10 la evaluarea națională.

Viceprimarul Lucian Harșovschi a spus că elevii de 10 la bacalaureat, absolvenți ai clasei a XII-a, au primit din partea Primăriei municipiului Suceava câte 5.000 de lei fiecare, iar elevii de 10 la evaluarea națională, absolvenți ai clasei a VIII-a, au primit câte 3.000 de lei fiecare.

Elevii premiați: Andreea Galanton, George Găitan și Elena Cîrdan de la Colegiul Național „Petru Rareș” Suceava; Anamaria Sabie şi Daria Ioana Ciubotariu de la Colegiul Național „Mihai Eminescu” Suceava, elevi care au obținut media 10 la bacalaureat, și Mihnea Rădășanu (Colegiul Național „Ștefan cel Mare” Suceava) și Sabin Vasile Vașcovici (Colegiul Național „Petru Rareș” Suceava), elevi care au obținut media 10 la evaluarea națională. „Înainte de toate, vreau să vă mulțumesc și să vă felicit pentru parcursul de până acum, pentru munca depusă, pentru străduință și seriozitate. Vedeți că nu au fost în zadar, rezultatele obținute v-au adus astăzi aici, unde întreaga comunitate vă apreciază și se mândrește cu voi. Să vă păstrați această determinare în continuare și astfel de reușite să vă însoțească peste tot, fie că este vorba de liceu, facultate sau chiar în viață.

Îmi doresc ca exemplul vostru să fie urmat de cât mai mulți tineri, iar anul viitor, să avem mai mulți elevi de 10. Indiferent de calea pe care vreți să o urmați, pe unde vă poartă pașii, îmi doresc să reveniți acasă, pentru că avem nevoie de voi aici. Sper că vă veți folosi de cunoștințele acumulate până acum nu doar pentru a vă construi personal o viață mai bună, ci pentru a ne transforma societatea în mai bine. Felicitări tuturor și multă înțelepciune în deciziile pe care le luați. Întotdeauna să vă păstrați valorile, demnitatea și seninătatea”, le-a transmis viceprimarul Harșovschi.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Premii în bani din partea Primăriei Suceava pentru elevii de 10 la evaluarea națională și la bacalaureat.
 Vizualizări articol: 751 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Premii în bani din partea Primăriei Suceava pentru elevii de 10 la evaluarea națională și la bacalaureat0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei