Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 27 aug 2021 - Anul XXVI, nr. 200 (7812)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6567 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Infrastructură

Flutur salută începerea primelor lucrări la Autostrada A7 pe traseul de la Suceava spre Siret

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Președintele Consiliului Județean Suceava, Gheorghe Flutur, a salutat începerea primelor lucrări pe traseul viitoarei Autostrăzi A7 pe tronsonul de la Suceava la Siret. Gheorghe Flutur a spus că este vorba despre primele lucrări de forare a terenului de pe traseul viitoarei autostrăzi, în zona Grănicești, pentru a se stabili calitatea solului pe care ar urma să fie construită autostrada. „Suntem pe traseul Autostrăzii A7, în zona localității Grănicești, cu o echipă care face primele foraje aici la noi în județul Suceava pentru autostrada A7. După cum știți, Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere a scos la licitație studiul de fezabilitate și proiectul pentru acest tronson și au câștigat SEARCH CORPORATION SRL - EGIS ROMANIA S.A. Și vrem ca în primăvara anului viitor să fie finalizat proiectul tehnic și să fie scoasă la licitație lucrarea propriu-zisă de execuție a Autostrăzii pe tronsonul Suceava – Siret, parte din A7. Aici avem în față primele probe, foraje. Suntem la forajul 8 de pe harta proiectantului între Grănicești și Dumbrava, practic pe traseul viitoarei autostrăzi”, a explicat Gheorghe Flutur. El a adăugat că forajele se fac la o adâncime de opt metri și până la 25 de metri, acolo unde vor fi construite poduri sau podețe. „Pe ei îi interesează să trimită la laborator să vadă calitatea terenului și mai exact profilul de sol din această zonă, până la opt metri. Cea mai delicată problemă este prezența argilei prăfoase și, dacă aceasta există, trebuie să se facă modificări de soluții tehnice pentru a stabiliza terenul. Aici, din câte văd eu, nu este în primii metri această argilă prăfoasă, dar dumnealor trimit la București și proiectanții țin cont pe toată ruta de soluții tehnice adecvate. Mă bucur că vremea le permite, că au venit aici și sunt primele lucrări pe autostrada A7”, a declarat președintele CJ Suceava. El a adăugat că instituția pe care o conduce și primăriile au tot interesul să asigure accesul la terenul unde se fac forajele, astfel încât în primăvara anului viitor să fie finalizat proiectul tehnic, după care să înceapă efectiv lucrările pe tronsonul de la Suceava la Siret. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Flutur salută începerea primelor lucrări la Autostrada A7 pe traseul de la Suceava spre Siret.
 Vizualizări articol: 1852 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 3 voturi
Flutur salută începerea primelor lucrări la Autostrada A7 pe traseul de la Suceava spre Siret5.053

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei