Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 21 aug 2021 - Anul XXVI, nr. 195 (7807)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Anchetă procurori

Un șofer a demontat componente ale unui camion cu lemne, inclusiv roțile, pentru a se sustrage de la un control

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Fălticeni au formulat propunere de arestare preventivă în cazul unui șofer care a fost pus sub acuzare pentru infracțiunea de sustragere sau distrugere de probe ori de înscrisuri, în cazul unui transport de lemn fără acte, de peste 50 de mc. Judecătoria Fălticeni a respins propunerea și a dispus, după 24 de ore de arest, ca inculpatul să fie plasat sub control judiciar, așadar în libertate, dar cu o serie de interdicție impuse.

„În perioada 05-08.2021 a demontat în vederea sustragerii de probe o macara hidraulică prevăzută cu un greifer, opt roţi şi opt răcoanţe, toate montate pe un camion cu remorcă, pentru a ascunde infracţiunile comise anterior ca urmare a depistării acestuia în trafic transportând material lemnos în volum de peste 10 m3 fără a poseda documente specifice de transport şi fără a poseda permis de conducere corespunzător categoriei din care face parte autovehiculul”, a transmis Parchetul de pe lângă Judecătoria Fălticeni.

La vremea respectivă, un tir aparținând firmei Transmaf SRL din Slătioara a fost oprit în trafic. Șoferul, un anume Bogdan Lămășanu, de 33 de ani, nu a putut prezenta nici un document de însoțire pentru materialul lemnos pe care îl transporta. Mai mult, acesta nu avea nici permis de conducere pentru categoria E. Lucrurile nu s-au încheiat aici și asta pentru că șoferul a ”furat” tirul din locul unde a fost oprit de polițiști și l-a mutat în curtea depozitului firmei din Slătioara. Puși în fața acestui fapt, polițiștii au cerut un mandat de percheziție.. În baza acestui mandat, polițiștii și specialiștii de la Garda Forestieră au descins la Slătioara. Aici s-au găsit 55,3 mc de material lemnos pentru care reprezentanții SC Transmaf SRL nu dețineau nici un fel de acte. În aceste condiții, firma a primit amenzi în valoare de 6.000 de lei, iar lemnul a fost confiscat. Suplimentar, tirul, în valoare de 50.000 de euro, cu care șoferul fără permis plecase la drum, a fost indisponibilizat de polițiști.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Un șofer a demontat componente ale unui camion cu lemne, inclusiv roțile, pentru a se sustrage de la un control.
 Vizualizări articol: 1776 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Un șofer a demontat componente ale unui camion cu lemne, inclusiv roțile, pentru a se sustrage de la un control5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei