Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 21 aug 2021 - Anul XXVI, nr. 195 (7807)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Beat turtă la volan, i-a „servit” pe polițiști cu un permis fals de conducere

Duminică, 22 August 2021 (19:33:08)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Polițiștii de la Secția Rurală Marginea au depistat în trafic un tânăr care conducea o mașină fiind în stare avansată de ebrietate, mai mult acesta prezentând la control un permis de conducere aparent emis de autoritățile germane, care este fals.

Sâmbătă seară, în jurul orei 20.00, echipajul de la Secția Marginea acționa pe DN 2E, pe raza comunei Horodnic de Sus, unde a oprit un autoturism condus de un localnic de 25 de ani. Tânărul era în vădită stare de ebrietate. La solicitarea polițiștilor, el a prezentat permisul de conducere ”nemțesc” despre care a precizat că este falsificat, fără să ofere alte date cu privire la modul în care a intrat în posesia acestuia.

Aparatul etilotest a indicat în cazul său concentrația de 1,24 miligrame per litru alcool pur în aerul expirat. Tânărul a fost condus la Spitalul municipal Rădăuți, fiindu-i recoltate probe biologice pentru stabilirea alcoolemiei în sânge. Alcoolemia de sânge se va cifra în mod normal în jurul valorii de 2,5 la mie.

Polițiștii au deschis dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunilor de „conducerea pe drumurile publice a unui vehicul sub influența băuturilor alcoolice sau a altor substanțe”, „conducerea pe drumurile publice a unui vehicul de către o persoană care nu posedă permis de conducere”, complicitate la „fals material în înscrisuri oficiale”, „uz de fals” și „fals material în înscrisuri oficiale”. Așadar, un adevărat noian de infracțiuni.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Beat turtă la volan, i-a „servit” pe polițiști cu un permis fals de conducere.
 Vizualizări articol: 2957 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Beat turtă la volan, i-a „servit” pe polițiști cu un permis fals de conducere0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei