Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 13 aug 2021 - Anul XXVI, nr. 188 (7800)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6687 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

După ce a câştigat o motocicletă

USRPLUS Suceava a decis sancţionarea Teodorei Munteanu. Propunerea pentru conducerea de la Bucureşti este votul de blam sau retragerea sprijinului politic

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Biroul Judeţean al USRPLUS Suceava a votat, în şedinţa de joi seara, sancţionarea viceprimarului Sucevei Teodora Munteanu, după scandalul creat în jurul câștigării de către aceasta a unei motociclete la tombola de la Bucovina Motorfest, eveniment care a beneficiat şi de o finanţare din partea primăriei. Şedinţa USRPLUS Suceava a durat aproape trei ore şi jumătate, iar mai mult de jumătate din acest timp a fost dedicat discuţiilor pe tema sancţionării Teodorei Munteanu, discuţii extrem de aprinse pe această temă. De precizat că Teodorei Munteanu i s-a solicitat chiar o demisie directă din funcţia de viceprimar, aceasta refuzând să facă acest lucru.

Președintele USRPLUS Suceava, senatorul Gheorghiţă Mîndruţă, a declarat că în cadrul şedinţei a fost propusă sancţionarea viceprimarului Teodora Munteanu, decizie care a fost aprobată cu unanimitate de voturi. Gheorghiţă Mîndruţă a spus că au urmat apoi propunerile de sancționare, aici părerile celor prezenți fiind împărțite. „În urma votului s-a luat decizia ca Biroul Județean al USRPLUS Suceava să transmită către Biroul Politic Național o propunere pentru aplicarea unei sancțiuni pentru Teodora Munteanu, fie votul de blam, fie retragerea sprijinului politic pentru funcția de viceprimar al Sucevei”, a spus Mîndruță, care a arătat că pentru fiecare dintre cele două propuneri voturile membrilor Biroului Județean au fost egale.

Liderul USRPLUS Suceava a explicat că votul de blam este o sancțiune politică „destul de serioasă” și se aplică pentru încălcarea principiilor partidului, pentru afectarea gravă a imaginii USRPLUS și a membrilor acestuia. „În cadrul partidului este o sancțiune destul de gravă”, a precizat Mîndruță. El a precizat că Teodorei Munteanu i s-a cerut demisia din postul de viceprimar și din toate funcțiile din partid, lucru refuzat de aceasta.

Liderul USRPLUS Suceava a arătat că o decizie finală cu privire la sancțiunea pe care o va primi Teodora Munteanu o va lua conducerea centrală a partidului.

Trebuie spus că printre cei care i-au cerut în mod direct Teodorei Munteanu să demisioneze din partid a fost și deputatul USRPLUS de Suceava, Radu Ciornei. „Teodora Munteanu îmi este colegă de la începuturile noastre în acest județ și a depus o muncă titanică în efortul de creștere a organizației, dar mă văd nevoit să mă delimitez de acțiunile ei din ultimele zile. Analizând în detaliu tot acest lanț al slăbiciunilor, ce putea fi rupt în numeroase puncte chiar de către Teodora, am ajuns la concluzia că nu mai pot sprijini moral și instituțional un om care în fața unui bilet de tombolă a uitat că este viceprimarul orașului Suceava”, a spus acesta într-un comunicat.

Contactată telefonic, Teodora Munteanu a spus că nu are voie să facă declarații cu privire la cele discutate în ședință, singurul abilitat pentru acest lucru fiind liderul organizației județene. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului USRPLUS Suceava a decis sancţionarea Teodorei Munteanu. Propunerea pentru conducerea de la Bucureşti este votul de blam sau retragerea sprijinului politic.
 Vizualizări articol: 1862 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.40/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.4 din 5 voturi
USRPLUS Suceava a decis sancţionarea Teodorei Munteanu. Propunerea pentru conducerea de la Bucureşti este votul de blam sau retragerea sprijinului politic3.455

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei