Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 13 aug 2021 - Anul XXVI, nr. 188 (7800)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video
Gabriel MANTA

Gabriel MANȚĂ


Ouă de bibilică

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Exista o conjunctură favorabilă pentru CFR Cluj de a forța o intrare aproape nesperată în grupele Ligii Campionilor. Chiar dacă Young Boys Berna era favorită, nu făcea parte din acea elită inexpugnabilă a fotbalului european. Iar CFR și Șumudică, când aveau drumuri separate, eliminaseră echipe mai de speriat decât elvețienii. Bașca adversarul următor, Ferencvaros, era sub YB Berna! Și totuși, echipa campioană a clacat lamentabil, scorul fiind în favoarea ei, mincinos în favoarea ei. Acum Șumudică n-a mai fost așa efervescent, bibilica căpătând alt sens, e pasărea aia cu ouă mici. Ce sare în ochi este calitatea îndoielnică a fundașilor centrali. De la Burcă-Vinicius, cel mai solid cuplu din țară, de departe, inclusiv pe partea ofensivă, s-a ajuns la Cestor-Bouhenna, primul o rezervă fără rezerve (sic!) în sezonul precedent, al doilea un mercenar supraevaluat de care Sepsi zice mersi că a scăpat. De altfel, Bouhenna are pe conștiință golul 2, când a încercat o pasă mai tehnică decât poate, mingea lipindu-se de pieptul unui adversar care a expediat-o la vinclu. Acest gol a fost încadrat de alte greșeli, a lui Camora care n-a respins în corner, fiind apoi întors ca o clătită, și a tușierului care n-a ridicat fanionul la golul 3. Iar cum e Liga Campionilor, deci sărăcie, nu am avut VAR. Unde a avut dreptate Șumudică la conferință a fost în cazul lui Păun. Având probabil pretenții de vedetă, Păun își permite să nu mai gândească, tăind orice șansă de revenire a echipei sale prin cele două galbene încasate prostește. La primul s-a dus el să smulgă mingea de la un adversar, bruscându-l, fiindcă se dăduse lovitură liberă în favoarea noastră, și se știe că foarte rapid arbitrul estimează distanța, trage linia aia cu spray-ul, iar portarul la fel de rapid aranjează zidul... Evident, sunt ironic, se pierd 2-3 minute cu toată procedura, deci era total irelevant să fie pusă repede mingea pe poziție. Cât despre al doilea galben, a fost clasicul șut de frustrare după fluier. Ar merita o pauză de reflexie în afara lotului. Doar așa s-a spășit și Chipciu, alt nervos.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Ouă de bibilică.
 Vizualizări articol: 1089 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 4 voturi
Ouă de bibilică5.054

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



Alte articole semnate de:
Doru POPOVICI
Doru POPOVICI
Gabriel MANTA
Gabriel MANTA

 

 

RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei