Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 13 aug 2021 - Anul XXVI, nr. 188 (7800)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6687 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Peste 250 de polițiști și toate radarele în stradă, într-o amplă acțiune de control rutier

Vineri, 13 August 2021 (12:15:52)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Două zile de controale rutiere în întreg județul, având ca scop prevenirea evenimentelor rutiere și creșterea gradului de siguranță publică au dus la reținerea a peste 50 de permise de conducere și aplicarea unor amenzi în valoare totală de peste 170.000 de lei. Acțiunea amplă, inițiată la nivelul Poliției Române a funcționat în sistem integrat, cu implicarea unui număr sporit de polițiști și concentrarea activităților pe intervale delimitate de timp.

În cele două zile au fost implicați în întreg județul un număr de 255 de polițiști cu 120 de autospeciale inscripționate și neiscripționate, fiind utilizate toate aparatele radar montate pe autospecialele de poliție, dar și aparatura radar laser TruCam. În prima parte a zilelor s-au desfășurat acțiuni pentru prevenirea accidentelor rutiere cauzate de indisciplina pietonală și neacordarea de prioritate pietonilor, iar în intervalul 17:00 – 19:00 s-a acționat în zona trecerilor la nivel cu calea ferată și pentru prevenirea evenimentelor rutiere cauzate de viteză excesivă și consumul de alcool.

Polițiștii au reținut în total 53 de permise de conducere și au aplicat 477 de sancțiuni contravenționale la regimul rutier, în valoare de 176.511 lei. Cele mai multe sancțiuni au fost aplicate de polițiști pentru nerespectarea legislației rutiere, fiind reținute totodată și 20 de certificate de înmatriculare.

În municipiul Suceava au fost organizate acţiuni specifice pentru depistarea pietonilor care traversează neregulamentar, precum şi a conducătorilor auto care nu acordă prioritate de trecere pietonilor angajaţi în traversarea străzii prin locuri special amenajate. Doar pentru abateri din acest domeniu au fost aplicate 105 sancțiuni contravenționale în valoare de 22.040 lei, 44 de sancțiuni fiind aplicate pietonilor care au traversat neregulamentar. 

Aceste acțiuni ale poliției rutiere vor continua și în  perioada următoare, siguranța rutieră și creșterea gradului de siguranță publică fiind priorități în perioada perelinajelor religioase și cultural – artistice care vor marca sărbătoarea ,,Adormirea Maicii Domnului”.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Peste 250 de polițiști și toate radarele în stradă, într-o amplă acțiune de control rutier.
 Vizualizări articol: 2526 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 2 voturi
Peste 250 de polițiști și toate radarele în stradă, într-o amplă acțiune de control rutier5.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei