Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 13 aug 2021 - Anul XXVI, nr. 188 (7800)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9758 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6712 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Dacian Cioloș: Conducerea USR-PLUS i-a transmis Teodorei Munteanu să se retragă din postul de viceprimar

Vineri, 13 August 2021 (17:50:44)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Viceprimarul USR-PLUS al Sucevei, Teodora Munteanu, primește din ce în ce mai multe semnale că ar trebui să se retragă din această funcție după scandalul provocat de câștigarea unei motociclete la tombola organizată în cadrul ediției de anul acesta a Bucovina Motorfest, eveniment la care unul dintre finanțatori a fost primăria. Prezent vineri la Suceava, copreședintele USR-PLUS Dacian Cioloș a declarat că Biroul Politic Național al acestui partid se așteaptă ca Teodora Munteanu să renunțe singură la funcția de viceprimar.

„Noi i-am și transmis colegei că așteptăm să ia ea deciziile să se retragă. Pentru că din punct de vedere etic, moral nu este deloc corect ce s-a întâmplat. Vom avea o propunere din partea filialei județe, dar noi informal i-am transmis deja că așteptăm să își facă autoanaliza și să ia o decizie personală înainte de a ajunge la decizia Biroului Național. E o persoană responsabilă. Pornesc de la premisa asta. Și dacă nu e, ne vom asuma noi o decizie”, a spus Dacian Cioloș.

Declarația acestuia vine după ce Biroul Judeţean al USR-PLUS Suceava a votat, în şedinţa de joi seara, sancţionarea viceprimarului Sucevei Teodora Munteanu după acest scandal.  

Președintele USR-PLUS Suceava, senatorul Gheorghiţă Mîndruţă, a declarat că în cadrul şedinţei a fost propusă sancţionarea viceprimarului Teodora Munteanu, decizie care a fost aprobată cu unanimitate de voturi. Gheorghiţă Mîndruţă a spus că au urmat apoi propunerile de sancționare, aici părerile celor prezenți fiind împărțite. „În urma votului s-a luat decizia ca Biroul Județean al USR-PLUS Suceava să transmită către Biroul Politic Național o propunere pentru aplicarea unei sancțiuni pentru Teodora Munteanu, fie votul de blam, fie retragerea sprijinului politic pentru funcția de viceprimar al Sucevei”, a spus Mîndruță, care a arătat că pentru fiecare dintre cele două propuneri voturile membrilor Biroului Județean au fost egale.

Liderul USR-PLUS Suceava a arătat că o decizie finală cu privire la sancțiunea pe care o va primi Teodora Munteanu o va lua conducerea centrală a partidului. În cadrul ședinței Biroului Județean, Teodorei Munteanu i s-a solicitat direct să renunțe la funcție de viceprimar, propunere pe care aceasta a refuzat-o.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Dacian Cioloș: Conducerea USR-PLUS i-a transmis Teodorei Munteanu să se retragă din postul de viceprimar.
 Vizualizări articol: 1348 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.0 din 2 voturi
Dacian Cioloș: Conducerea USR-PLUS i-a transmis Teodorei Munteanu să se retragă din postul de viceprimar3.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei