Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 12 aug 2021 - Anul XXVI, nr. 187 (7799)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

VelaShape 3, echipament ideal de reconturare corporală și diminuarea celulitei, la Salonul Queen Elisabeta

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

În noul centru de remodelare corporală de ultimă generație deschis la Salonul Queen Elisabeta veți găsi și echipamentul ideal de reconturare corporală și diminuarea celulitei intitulat VelaShape 3.

O ședință/zonă (aproximativ 20 de minute) costă 200 de lei, însă Salonul Queen Elisabeta acordă în această perioadă reduceri la abonamente: un abonament cu 10 ședințe/zonă costă 1.000 de lei, față de 2.000 de lei înainte de reducere; un abonament cu 20 de ședințe/zonă, care costa inițial 4.000 de lei, acum puteți să-l achiziționați cu 2.000 de lei, iar un abonament cu 30 de ședințe/zonă, care inițial costa 6.000 de lei, acum îl găsiți la 2.500 de lei.

Reprezentanții Salonului Queen Elisabeta ne-au spus că VelaShape 3 (cel mai eficient aparat de remodelare corporală și diminuare celulită de pe piață) este soluția ideală de remodelare corporală și de tratare a zonelor cu probleme, în mod eficient și non-chirurgical. De asemenea, este un tratament unic, ușor de folosit, fără timp de recuperare, confortabil, terapeutic, ce oferă protocoale clinice avansate cu rezultate vizibile imediat.

Cu peste 10 ani de experiență în domeniul esteticii medicale, zeci de studii clinice și peste 5 milioane de tratamente realizate la nivel global, VelaShape este cel mai recunoscut echipament de remodelare corporală, non-invaziv din lume. VelaShape 3 este certificat CE pentru remodelare corporală și aprobat FDA (US Food and Drug Administration) pentru reducerea circumferențială în zona abdomenului și a coapselor.

Tratamentul VelaShape este non-invaziv și non-chirurgical, relaxant pentru pacient. Printre efectele benefice ale tratamentului se numără: diminuarea non-invazivă a celulitei; tratamente scurte și rezultate excelente; fără timp de recuperare și disconfort, scădere în centimetri încă de la prima ședință.

Cu echipamentul VelaShape 3 (care include lumina infraroșu (IR) care încălzește țesutul până la 3 mm adâncime; radio frecvența Bi-polară (RF) care încălzește țesutul până la 15 mm adâncime, vacuum care asigură livrarea precisă a energiei) s-a obținut la pacienți o scădere de peste 2 cm din circumferința abdomenului și peste 1,5 cm reducere la coapse. Cei mai mulți pacienți nu au simțit nici un disconfort în timpul sau după terapia VelaShape.

Pentru mai multe detalii, nu ezitați să vizitați Queen Elisabeta Suceava – Salon şi Parfumerie (str. Ştefan cel Mare, nr. 43, bl. E3, sc. C), telefon: 0330 803 058; 0748 279 422, www.salonqueenelisabeta.ro.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului VelaShape 3, echipament ideal de reconturare corporală și diminuarea celulitei, la Salonul Queen Elisabeta.
 Vizualizări articol: 1790 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
VelaShape 3, echipament ideal de reconturare corporală și diminuarea celulitei, la Salonul Queen Elisabeta0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei