Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 2 aug 2021 - Anul XXVI, nr. 178 (7790)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   2 imagini |   ø fişiere video

Timp liber

Ziua porților deschise la Cetatea de Scaun și muzeele sucevene a deschis seria de evenimente din luna august

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Ziua porților deschise la Cetatea de Scaun și muzeele sucevene a deschis seria de evenimente care vor fi organizate în județ pe tot parcursul lunii august. Vicepreședintele Consiliului Județean Suceava Niculai Barbă a declarat că pe 1 august Ziua porților deschise a fost organizată la Cetatea de Scaun a Sucevei, precum și la toate unitățile muzeale din județ care aparțin de Muzeul Național al Bucovinei. Astfel, intrarea a fost liberă pentru vizitatori la Cetatea de Scaun, Muzeul Satului Bucovinean, Muzeul de Istorie, Muzeul de Științele Naturii, Hanul Domnesc, dar și la Muzeul Memorial și Casa Memorială "Ciprian Porumbescu", Casa Memorială "Nicolae Labiș" Mălini, Casa Muzeu Bilca și Casa Muzeu Solca.

Niculai Barbă a subliniat faptul că acțiunea a deschis o lună plină de evenimente importante organizate în județul Suceava de Muzeul Național al Bucovinei și Centrul Cultural "Bucovina", instituții ale Consiliului Județean Suceava. Barbă a precizat că în municipiul Suceava cele mai atractive evenimente vor fi organizate la Cetatea de Scaun a Sucevei și la Muzeul Satului Bucovinean. „Practic, nu va fi vreun weekend fără un eveniment deosebit. Vor reveni toate genurile de evenimente pe care le-am organizat înainte de pandemie, respectând toate restricțiile. Aș remarca faptul că pregătim și acțiuni în premieră. De asemenea, apreciez că, pe fondul promovării potențialului zonei, au apărut inițiative ale unor entități private în organizarea de evenimente. Încurajez și suntem pregătiți să susținem concret acest fenomen”, a spus vicepreședintele CJ Suceava.

El a adăugat că pentru a facilita deplasarea vizitatorilor, suceveni sau turiști, a propus Primăriei Suceava să analizeze posibilitatea introducerii de curse pe traseul Centru-Cetate, pentru toate weekendurile lunii august.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Ziua porților deschise la Cetatea de Scaun și muzeele sucevene a deschis seria de evenimente din luna august.
 Vizualizări articol: 1000 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Ziua porților deschise la Cetatea de Scaun și muzeele sucevene a deschis seria de evenimente din luna august0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei