Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 2 aug 2021 - Anul XXVI, nr. 178 (7790)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9754 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6739 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   4 imagini |   ø fişiere video

Recidivă

După trotuarul de 90.000 de euro, primarul din Dornești mai face unul, de ”doar” 75.000 de euro

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Bugetul Primăriei Dornești pare a fi un izvor de bani care pot fi aruncați pe apa sâmbetei fără nici un fel de noimă. Primarul Gheorghe Luța se dovedește consecvent în a-și bate joc de banul public. După trotuarul de 90.000 de euro, acum a venit rândul unui alt trotuar, în valoare de ”doar” 75.000 de euro. Este vorba de un trotuar de la primărie până la școala din Dornești și care va fi realizat pe ambele sensuri de mers, pe o lungime totală de circa 400 de metri (cumulat și de pe o parte și de pe cealaltă parte a străzii). Dacă în cazul trotuarului de 90.000 de euro, cu o lungime de circa 150 de metri, situat în zona drumului național 17A, înaintea podului care traversează râul Suceava, a existat justificarea că trebuia realizat un ”umăr”, în acest caz lucrurile sunt cu mult mai simple.

Trotuarul de 75.000 de euro este într-o zonă plană, unde nu sunt necesare lucrări suplimentare. Cu o lățime ceva mai mare de un metru, trotuarul este compus de fapt din borduri, nisip și pavele. Constructorul nu s-a străduit să decapeze și să scoată piatra, astfel încât costurile pentru acest trotuar au fost diminuate. În aceste condiții, un metru de trotuar va costa circa 190 de euro, o sumă de-a dreptul astronomică, de vreme ce nu necesită prea multe lucrări. Se pare însă că pentru primarul Gheorghe Luța banii sunt doar maculatură, mai ales că nu este vorba de banii proprii, ci ai comunității pe care ar trebui să o reprezinte cât mai eficient.

Dacă în cazul trotuarului de 90.000 de euro s-au sesizat inspectorii Inspectoratului de Stat în Construcții, rămâne de văzut ce se va întâmpla în cazul trotuarului de 75.000 de euro.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului După trotuarul de 90.000 de euro, primarul din Dornești mai face unul, de ”doar” 75.000 de euro.
 Vizualizări articol: 2783 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
După trotuarul de 90.000 de euro, primarul din Dornești mai face unul, de ”doar” 75.000 de euro0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei