Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 23 iul 2021 - Anul XXVI, nr. 170 (7782)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Violență exacerbată

Trei frați, reținuți în arest după o bătaie pe stradă, cu alți doi frați

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Polițiștii de la Rădăuți au continuat cercetările în cazul unor violențe petrecute la mijlocul lunii iulie, în satul Măneuți, comuna Frătăuții Vechi, unde mai mulți tineri s-au încăierat în stradă, alertând și provocând panică printre mai mulți localnici.

Frații Samuel, Iosif și Beniamin Cernovschi au fost puși sub acuzare pentru infracțiunile de „loviri sau alte violențe”, ”amenințare” și ”tulburarea ordinii și liniștii publice”, iar miercuri, 21 iulie, pe numele lor au fost emise ordonanțe de reținere pentru 24 de ore, fiind introduși în arestul poliției județene.

Scandalul și bătaia cu public s-au produs pe 16 iulie, în jur de ora 22.00. Conflictul a început la un magazin din sat,. Inițial, frații Cernovschi și tatăl lor ar fi fost înjurați, după care au reacționat asupra a doi localnici, și ei frați, pe care i-au urmărit și lovit, prin sat. Lovituri s-au dat din ambele părți, doar că cei doi frați, în inferioritate, au încasat lovituri repetate, inclusiv cu mijloace contondente. În total, la scandal au participat cel puțin zece persoane, plus cei care au fost doar de față, dar nu s-au implicat.

”Prin ordonanța organului de cercetare al poliției judiciare, confirmată de procuror, s-a dispus continuarea urmăririi penale față de cei trei agresori sub aspectul comiterii a două infracțiuni de lovirea sau alte violențe, amenințare și tulburarea ordinii și liniștii publice. De asemenea, având în vedere modul și împrejurările de comitere a faptei (loc public, oră târzie, vecini alertați și indignați de zgomotul produs, număr mare de persoane implicate în altercație, mijloace folosite pentru agresiuni), precum și consecințele produse (leziuni traumatice asupra unor persoane, tulburarea ordinii și liniștii publice), față de cei trei suspecți s-a dispus măsura preventivă a reținerii pentru o perioadă de 24 de ore”, se arată într-un comunicat al Inspectoratului de Poliție Județean Suceava.  

În baza ordonanțelor, cei trei au ajuns în arestul poliției județene.

Procurorul de caz de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Rădăuți urma să decidă ce măsuri va lua mai departe în acest caz.

Cele două victime au la dispoziție 90 de zile pentru a se hotărî dacă depun sau nu plângeri penale pentru lovire. Oricum ar fi, infracțiunea de tulburare a ordinii și liniștii publice rămâne „în picioare”. În cazul acestei infracțiuni, ancheta nu depinde de plângerile depuse, iar procesul penal nu poate fi încetat.

Cei trei frați puși sub acuzare se bucură de prezumția de nevinovăție, până la o sentință definitivă a instanțelor de judecată.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Trei frați, reținuți în arest după o bătaie pe stradă, cu alți doi frați.
 Vizualizări articol: 941 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Trei frați, reținuți în arest după o bătaie pe stradă, cu alți doi frați0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei