Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 19 iul 2021 - Anul XXVI, nr. 166 (7778)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Teribilism și legi ignorate

Doi tineri pe motocicletă, răniți în accidente și cu dosare penale pentru infracțiuni rutiere

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Doi tineri care se deplasau pe motociclete, fără a avea permis corespunzător și fără ca vehiculele să fie înmatriculate, au fost implicați în accidente, la finele săptămânii trecute. În ambele cazuri, cercetările poliției indică faptul că accidentele s-au produs din cauza celor care se deplasau pe două roți, pe fond de neatenție, respectiv viteză excesivă. Din fericire, accidentele nu s-au terminat tragic, cei doi tineri care se deplasau pe motociclete suferind totuși leziuni importante.

Primul accident a avut loc vineri după-amiază, la Gura Humorului, zona de ieșire spre Mănăstirea Humorului.

Din cercetările poliției rezultă că un tânăr în vârstă de 26 de ani, din Gura Humorului în timp ce se deplasa cu o motocicletă Honda, pe strada Mănăstirea Humorului, direcția dinspre Humor oraș spre Mănăstirea Humorului, a făcut un viraj la stânga, spre o stradă secundară, fără a se asigura suficient, cauză din care a intrat în coliziune cu un Opel Astra, condus de o femeie în vârstă de 50 de ani, care circula pe același sens, din spate și care se afla în depășirea altei mașini.  

Motociclistul a fost acroșat de mașină și a ajuns la Spitalul din Gura Humorului, cu un traumatism cranio-facial, plăgi excoriate și contuzii la gambe, fiind transferat la Spitalul Județean Suceava, pentru investigații amănunțite.

Motociclistul și șoferița au fost verificați cu etilotestul, nefiind băuți.

În urma verificării bazei de date, polițiștii au constatat că tânărul de 26 de ani nu posedă permis de conducere pentru nici o categorie auto.  S-a mai constatat că plăcuțele de pe motocicletă sunt ale acesteia, fiind așadar false.

În aceste condiții, motociclistul rănit în accident va răspunde pentru infracțiunile de „conducerea unui vehicul fără permis de conducere”, „conducerea unui vehicul neînmatriculat” și „conducerea unui vehicul cu număr fals de înmatriculare”.

 

Gonea pe DN 17 și a intrat violent într-o mașină din fața sa

Al doilea accident, având multe în comun cu primul, s-a petrecut sâmbătă, pe DN 17, la Vama. Un tânăr de 26 de ani, din Pârteștii de Jos, gonea pe motor (n.r. - mai mulți martori au relatat poliției că circula cu viteză mare), pe direcția spre Vatra Dornei, iar la Vama, în localitate, nu a mai putut opri la timp, când un șofer din față a redus viteza pentru a vira la stânga, spre strada Gării.

Motociclistul s-a izbit în mașină, fiind proiectat pe carosabil. Tânărul și-a fracturat brațul stâng, pe care a căzut, ajungând la Spitalul Județean Suceava. Acesta era suspect de dublă fractură.

În acest caz, tânărul are permis de conducere, dar nu corespunzător categoriei.

De asemenea, în urma interogării bazei de date s-a constatat că motocicleta marca Honda pe care o conducea este radiată din circulaţie din 2017, de statul german. Plăcuța montată pe vehiculul cu două roți era, ca și în primul caz, falsă.

Polițiștii au deschis dosar penal privind infracţiunile de ,,conducere fără permis”, „conducerea unui vehicul neînmatriculat” și „conducerea unui vehicul cu număr fals de înmatriculare”.

Constatăm că în weekendul în care un motociclist cunoscut în România a murit la Șaru Dornei (tot din cauza unei erori în trafic, însă totuși în condiții diferite, tânărul mort având multă experiență la condus motociclete și toate documentele în regulă) alte două accidente grave pe două roți s-au produs pe șoselele din județ. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Doi tineri pe motocicletă, răniți în accidente și cu dosare penale pentru infracțiuni rutiere.
 Vizualizări articol: 1617 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Doi tineri pe motocicletă, răniți în accidente și cu dosare penale pentru infracțiuni rutiere0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei