Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 19 iul 2021 - Anul XXVI, nr. 166 (7778)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6687 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   7 imagini |   ø fişiere video

Dramă

Un motociclist care făcuse trasee dificile prin lume, „ucis” de o curbă periculoasă, la Șaru Dornei

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Un tânăr în vârstă de 31 de ani, nume cunoscut în România în domeniul moto, mai ales pentru reportajele video pe care le realiza în cadrul expedițiilor sale pe două roți, prin colțuri îndepărtate ale lumii, și-a găsit sfârșitul în județul nostru, la Șaru Dornei, după ce traversase munții, prin Călimani.

Vineri, în jurul orei 15.00, Cristian Onuț Predoiu, domiciliat în orașul Otopeni, județul Ilfov, în timp ce își conducea motocicleta BMW, pe DJ 174, la Șaru Dornei, pe direcția dinspre Panaci spre Vatra Dornei, a intrat cu viteză într-o curbă deosebit de periculoasă la dreapta, a derapat și a intrat în coliziune cu autoturismul Opel, condus regulamentar din sens opus de o șoferiță din Șaru Dornei. După impactul violent cu autoturismul, motocicleta a fost proiectată într-un gard.

Tânărul nu a ajuns însă în gard, impactul fatal pentru el fiind cu mașina, în care a intrat cu viteză foarte mare. Cu privire la violența impactului, elocvente sunt și avariile suferite de autoturism.    

Cristian Predoi a fost inițial conștient și cooperant, dar ulterior, în drum spre spital, a început să se simtă foarte rău, acuzând dureri groaznice. În scurt timp, acesta a decedat, în ciuda eforturilor personalului medical, probabil din cauza unor grave leziuni interne.

Viteza neadaptată în curbă deosebit de periculoasă este cauza oficială a accidentului. Tânărul era un motociclist cu mare experiență, însă se bănuiește că nu a apreciat corect starea carosabilului umed, și cu aderență scăzută.

Cristian Predoi era din Otopeni și era în tranzit, fiind probabil la o tură cu motorul prin țară. Cu șapte ore înainte de accident, acesta se afla la Toplița.

Cristian Predoi era un motociclist cunoscut în România, creatorul pemotoare.ro, cu numeroase aparții pe la posturi tv.

Cristian Predoi făcea inclusiv curse în afara țării, fiind cu adevărat împătimit de motoare. Recent, el făcuse o călătorie în Alpi, cu motocicleta BMW R18. El avea la activ și excursii lungi pe două roți, prin Rusia și prin America de Sud.

”Sfârșitul. M-am simțit atât de bine cu BMW R18 și MTR Tour. Această bicicletă mi-a oferit o altă perspectivă (nu doar concentrându-mă pe performanță, bucurându-mă și de vederile pitorești din Alpi) și băieții m-au făcut să înțeleg ce înseamnă <fă turul corect>. Patru zile, 2.000 km. Noi prieteni. Mă întorc acasă în seara asta și încep să sortez filmările și să pun totul la punct pentru un reportaj video”, anunța tânărul la începutul acestei luni.

Dispariția sa tragică a produs o adevărată undă de șoc printre numeroșii săi urmăritori. Chiar dacă toată lumea știe că mersul pe motocicletă este foarte periculos, nimeni nu se aștepta la un asemenea accident în zona de munte a județului Suceava, având în vedere ce trasee făcuse acesta recent și câtă experiență avea. Din păcate, și acest caz arată că forțarea limitei de prea multe ori duce adesea la tragedii.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Un motociclist care făcuse trasee dificile prin lume, „ucis” de o curbă periculoasă, la Șaru Dornei.
 Vizualizări articol: 4592 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.50/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.5 din 2 voturi
Un motociclist care făcuse trasee dificile prin lume, „ucis” de o curbă periculoasă, la Șaru Dornei3.552

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei