Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 14 iul 2021 - Anul XXVI, nr. 162 (7774)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9758 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6712 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   3 imagini |   ø fişiere video

Pericol public

Un angajat al Primăriei Șcheia, beat turtă la volan, s-a răsturnat cu mașina în drum

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Un tânăr în vârstă de 30 de ani, angajat al Primăriei comunei Șcheia, a provocat un accident rutier pe zona de sens unic din localitate, în dreptul Bermas, pe fondul consumului excesiv de alcool. Ovidiu Zamfir Oniu, în vârstă de 30 de ani, conducea autoturismul personal pe strada Humorului, spre Suceava, și a intrat aparent inexplicabil în două mașini care staționau. După această coliziune, mașina condusă de Oniu s-a răsturnat. Pompierii militari care au intervenit la fața locului l-au găsit pe bărbatul aflat în mașina răsturnată conștient, dar incoerent. El a fost transportat cu o ambulanță la Spitalul Județean Suceava, unde medicii au constatat că nu are nimic grav. Ulterior, polițiștii l-au verificat cu etilotestul. Aparatul etilotest a indicat alcoolemia imensă de 1,27 miligrame per litru alcool pur în aerul expirat. Asta înseamnă undeva la 2,6 la mie în sânge. O alcoolemie imensă, așadar.

După cum se poate vedea și în imaginile care surprind accidentul, șoferul băut pur și simplu nu vede că mașina din față staționează, ori nu apreciază corect distanța, și agață colțul din stânga-spate al autoturismului, moment în care se răstoarnă. Autoturismul lovit intră la rândul lui într-un microbuz din față.

Ovidiu Zamfir Oniu este angajat al Primăriei Șcheia, iar în instituție se vorbea de ceva vreme că acesta avea probleme mari cu alcoolul.

Acesta lucrează pe postul de consilier resurse umane.

Tânărul are unele probleme personale, iar pentru consum de alcool la serviciu fusese sancționat deja în cadrul unei comisii de disciplină, întrunită de Primăria Șcheia.

 

 

Pentru ca situația să fie incredibilă până la capăt, angajatul Primăriei Șcheia a fost scos pe brațe din instituție acum câteva zile, tot după ce s-ar fi îmbătat foarte tare, în timpul programului. Alte voci care vor probabil să îl apere spun că acesta a fost scos din instituție pentru că i s-a făcut rău. Este un aspect imposibil de verificat, însă rămân fotografiile făcute și ce a urmat.  

Pentru a încerca să lămurim cât de cât situația am luat legătura cu primarul comunei Șcheia, Vasile Andriciuc. Acesta spune că tânărul angajat de la Resurse Umane, venit prin transfer de la altă primărie, a depus marți dimineață o cerere de concediu, invocând că are de rezolvat o serie de probleme. Cu alte cuvinte, la ora accidentului era în concediu.

Faptul că acesta a mai avut probleme legate de consumul de alcool la serviciu nu a fost negat de primar.

”A mai făcut probleme, l-am băgat și în comisia de disciplină, unde a fost sancționat, cred că a primit un avertisment. El are și unele probleme personale, poate și medicale, situația e complicată, din păcate se pare că e incorigibil. Bine că nu are oase rupte și nu a omorât pe nimeni”, a conchis primarul Vasile Andriciuc. În mod normal, dacă va ajunge din nou la comisia de disciplină, angajatului ar urma să i se desfacă contractul de muncă, a mai spus Vasile Andriciuc. 

În urma accidentului, tânărul s-a ales cu un traumatism cranio-facial și unul cranio-cerebral, fără a avea însă nimic grav.

În ceea ce privește latura penală, tânărul va răspunde pentru infracțiunea de conducere sub influența alcoolului. În acest sens, polițiștii vor aștepta și rezultatele probelor biologice, pentru a i se stabili alcoolemia în sânge. 

În mod normal, acesta nu va mai avea drept de a conduce pe perioada anchetei penale, după care, tot în mod normal, permisul ar urma să îi fie anulat. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Un angajat al Primăriei Șcheia, beat turtă la volan, s-a răsturnat cu mașina în drum.
 Vizualizări articol: 3204 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Un angajat al Primăriei Șcheia, beat turtă la volan, s-a răsturnat cu mașina în drum0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei