Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 14 iul 2021 - Anul XXVI, nr. 162 (7774)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6567 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Eveniment

Profesioniștii contabili din județul Suceava au sărbătorit un secol de la înființarea CECCAR

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Corpul Experților Contabili și Contabililor Autorizați din România, filiala Suceava, a sărbătorit, marți, împlinirea a 100 de ani de la reglementarea profesiei contabile în România, un secol de la înființarea CECCAR. Evenimentul a avut loc la Salonul Eden Garden din Suceava, alături de profesioniștii contabili suceveni fiind prezenți și reprezentanți ai autorităților județene. În cadrul evenimentului a avut loc și festivitatea de premiere a experților contabili și contabililor autorizați care au obținut cele mai bune rezultate la nivel local în activitatea desfășurată în 2020.

Prezent la sărbătoarea CECCAR Suceava, prefectul județului, Iulian Cimpoeșu, a spus că are onoarea de a evidenția în mod public rezultatele muncii experților contabili și contabililor autorizați din Filiala CECCAR Suceava, precum și de recunoaștere și apreciere a performanțelor societăților de expertiză contabilă și de contabilitate și ale experților contabili și contabililor autorizați, pentru aportul acestora la dezvoltarea profesiei și a mediului antreprenorial în interes public. ”Modul în care ați reușit să transformați provocările în oportunități, în perioada de criză generată de noul coronavirus pe care o traversăm cu toții, va  putea constitui model de inspirație și pentru alte sectoare de activitate.

Aşadar, împlinirea a 100 de ani de la înfiinţarea Corpului Experților Contabili și Contabililor Autorizați din România este un prilej de bucurie pentru noi toţi, un moment de legitimă mândrie a tuturor celor care practică această profesie, un moment de cinstire a celor care au asigurat unitatea și-au dat puterea şi resursele necesare dezvoltării contabilității şi a CECCAR în România. În atmosfera specifică unei aniversări cu atât de bogate semnificații, am plăcutul prilej de a adresa tuturor celor care practică această frumoasă şi importantă profesie sincere felicitări și succes în viitor”, a spus Iulian Cimpoeșu.

De precizat că pe 13 iulie 1921, Regele Ferdinand I semna Decretul Regal pentru aprobarea legii de înființare a CECCAR. România s-a alăturat, astfel, în acele vremuri, marilor puteri economice,  țări în care profesia contabilă era legiferată – Regatul Unit al Marii Britanii și Irlandei, Regatul Italiei, Republica de la Weimar (Germania de astăzi) și Statele Unite ale Americii. România a devenit, astfel, parte a clubului select al statelor dezvoltate la acel moment.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Profesioniștii contabili din județul Suceava au sărbătorit un secol de la înființarea CECCAR.
 Vizualizări articol: 1357 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Profesioniștii contabili din județul Suceava au sărbătorit un secol de la înființarea CECCAR0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei