Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 25 iun 2021 - Anul XXVI, nr. 146 (7758)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6567 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   18 imagini |   ø fişiere video

Noutate

Firma Gamar și-a extins activitatea, prin reorganizarea unui nou depozit de materiale de construcții la Șcheia

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Un nou depozit a fost relansat ieri de firma Gamar, în urma reorganizării și extinderii ofertei de produse și servicii propuse atât persoanelor fizice, cât și firmelor de construcții. Depozitul acoperă o gamă foarte largă de produse necesare construirii, renovării și întreținerii locuințelor, fiind locul unde clienții găsesc de la șurub, până la tot ce înseamnă materiale de construcții, BCA, cărămidă, cherestea, vopsele, accesorii. Pe lângă oferta bogată de materiale, firma oferă transport gratuit și alte facilități clienților săi.

 

15 ani de experiență acumulată în domeniu, în cadrul celor 3 depozite Gamar

Firma Gamar s-a lansat pe piață în anul 2006, realizând de atunci distribuție de materiale de construcții în trei județe: Suceava, Botoșani și Neamț. Cei doi asociați, Constantin Berariu, care are și calitatea de administrator, și Corneliu Saucinițeanu, au reușit în acești 15 ani să ridice o companie puternică în zonă. Firma Gamar a derulat afaceri anual de circa 50-60 de milioane de lei fără TVA și deține o medie de 50 de angajați. O importantă valoare a companiei o reprezintă calitatea angajaților, pregătiți în orice moment să ofere servicii rapide, consultanță, soluții tehnice, sprijin de orice fel clienților firmei.

Produsele cu care au devenit cunoscuți în întreaga zonă sunt BCA, cărămidă, adezivi și ciment, aceste materiale de bază folosite în construcții fiind distribuite din cele două depozite amplasate în localitatea Șcheia și din depozitul de la Bilca. Pentru comenzile ridicate din depozitele firmei transportul este gratuit în zonele limitrofe, putând rămâne la fel și pentru distanțe chiar mai mari de 50 de km, atunci când comenzile sunt mari. De asemenea, personalul specializat al firmei Gamar oferă asistență, îndrumare și soluții tehnice pentru ridicarea sau renovarea unor construcții. Pe o rază de 20-25 de km în jurul depozitelor funcționale, firma oferă o gamă foarte largă de materiale pentru persoane fizice, pe lângă BCA și cărămidă fiind oferite profile de fier, lemn sub formă de cherestea, grinzi și alte dimensiuni de material lemnos semiuscat, soluții de acoperișuri, soluții de izolație exterioară, soluții pentru interioare pornind de la gleturi, tencuieli, vopsele, rigips și tot ce ține de aceste tipuri de materiale, până la vată minerală și OSB. Produsele furnizate de depozitele Gamar poartă mărcile celor mai buni producători în domeniile lor, începând cu Romcim, HeildelbergCement, Celco SA, cărămidă și soluții de acoperișuri de la Wienerberger, pavaje de la Semmelrock, cărămidă de calitate de la Leier, produse marca Isover, Ytong cu soluții de BCA specializat, Weber cu soluții de tencuieli, produse Knauf sau izolații de la Austrotherm.

 

Cel mai mare depozit autorizat de lemn și transport la domiciliu

În privința materialului lemnos pus la dispoziția clienților prin punctul de lucru relansat ieri la Șcheia, firma Gamar deține cel mai mare depozit autorizat în care clientul găsește toate tipurile de cherestea uscată și soluțiile de prindere a acesteia. Firma primește de la clienți o gamă complexă de comenzi speciale pentru produse din lemn care ies din standardele obișnuite, cu dimensiuni personalizate pe comenzile clientului. De asemeni, la Gamar găsiți lemn de foc debitat, crăpat și uscat, gata pentru utilizare în sobe sau centrale termice, paletat și eventual transportat la domiciliul clientului.

Firma Gamar dispune de o flotă pentru distribuție locală de mașini dotate cu macara sau de transport simplu în număr de 14, comenzile fiind preluate de la clienți de către agenții de vânzări care se deplasează în cele trei județe. De asemenea, un angajat specializat se află în contact permanent cu constructorii și persoanele fizice, acesta oferind soluții constructive și informări pentru proiecte.

Depozitul Gamar relansat ieri și amplasat lângă Registrul Auto Român, pe strada Humorului, este acum axat pe o gamă de circa 6.000-7.000 de produse, pentru persoane fizice și constructori. Cei care administrează depozitul și-au dorit ca oferta acestuia să fie cât mai bogată, clientul să plece mulțumit după ce și-a achiziționat cea mai mare parte a materialelor de aici. Sunt de reținut aici grupa de scule, cu o ofertă generoasă de scule electrice, echipament de protecție, varuri lavabile, vopsele și lacuri, pe lângă acestea existând acum raionul cu scule de grădinărit, scări, roabe etc. Nu lipsesc cuiele, profile pentru plăci gips-carton, o gamă bogată de elemente de îmbinări lemn și șuruburi, materiale pentru termoizolații, de la vată bazaltică, minerală, polistirene, adezivi de oricare, gleturi, mortare, fier striat de toate dimensiunile, plase sudate, țevi pentru instalații sanitare, pavele, acoperișuri. Clienții sunt așteptați în noul depozit, precum și în Depozitul Central Gamar din Șcheia sau în cel de la Bilca, pentru a-și satisface cererile de materiale de construcții de calitate.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Firma Gamar și-a extins activitatea, prin reorganizarea unui nou depozit de materiale de construcții la Șcheia.
 Vizualizări articol: 4472 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 2 voturi
Firma Gamar și-a extins activitatea, prin reorganizarea unui nou depozit de materiale de construcții la Șcheia5.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei