Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 25 iun 2021 - Anul XXVI, nr. 146 (7758)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video
Gabriel MANTA

Gabriel MANȚĂ


Toate felurile principale, cu garnitură

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Gata și cu grupele de la Euro, de mâine avem patru zile la rând cu câte două optimi. Sincer, cred că se putea începe direct cu eliminatoriile. Suspectez că UEFA a trimis 24 de națiuni la turneul final pentru a face cumva ca nicio putere europeană, oricât de slabă ar fi la un moment dat, să nu lipsească. A adăugat chiar și portița aia din dos, numită Liga Națiunilor. Ca finalmente, la turneul final, grangurii să aibă și plasa de siguranță a locului 3 în grupe! Logica asta a funcționat, ca dovadă avem în optimi Big 5, adică Anglia-Franța-Germania-Italia-Spania, toate campioane mondiale, completate de linia a doua, Belgia-Olanda-Portugalia, maximum campioane europene (Belgia a fost doar finalistă). Cealaltă jumătate de tablou a fost completată cu cine a fost mai merituos, inclusiv alte campioane europene, mai mult sau mai puțin conjuncturale (Danemarca și Cehia fără Slovacia, care au câștigat împreună în 1976). Pe lângă acestea, Țara Galilor, Elveția, Austria, Ucraina, Suedia, Croația. Dar s-a aflat vreo mare forță în pericol de a pierde calificarea? Răspunsul e neașteptat: Germania a fost la circa 5 minute de eliminare, până când Goretzka a găsit un culoar norocos pentru a egala Ungaria. Nu m-aș fi supărat deloc să nu o facă, vecina noastră chiar s-a prezentat exemplar în această grupă garnisită cu prădătoare. M-am bucurat și că Ronaldo l-a ridiculizat pe Rudiger la meciul direct, cu acel sombrero urmat de un călcâi aerian în stil ”no look”! Senzațională fază, chiar dacă Portugalia cu asta a cam rămas în acea partidă.

În rest, ca să ne referim și la ambient, am aflat de pe gsp.ro că ”o fană a invadat terenul”. Asta e ca în bancul cu milițianul care a prins o bandă de hoți pentru că i-a înconjurat... În schimb, nu prea am ce să aflu de la ProTV, căci emisiunea de ”analiză” este neprivit. Cred că le e și lor clar că au luat țeapă cu Pițurcă și încearcă să-l ascundă, într-o zi în care meciurile s-au terminat la 21, ei au lăsat emisiunea tot la 22. Noaptea avem un sfeșnic bun, no?

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Toate felurile principale, cu garnitură.
 Vizualizări articol: 1018 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 4 voturi
Toate felurile principale, cu garnitură5.054

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



Alte articole semnate de:
Doru POPOVICI
Doru POPOVICI
Gabriel MANTA
Gabriel MANTA

 

 

RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei