Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 25 iun 2021 - Anul XXVI, nr. 146 (7758)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6687 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   3 imagini |   ø fişiere video

Festivitate de înmânare a certificatelor

Rezultate excelente pentru elevii din Fălticeni la examenele Cambridge English

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Un număr de 39 de elevi ai Școlii gimnaziale “Alexandru Ioan Cuza” din Fălticeni, condusă de prof. Daniela Ilincăi, au obținut certificate Cambridge English în anul școlar 2020-2021. Elevii au fost pregătiți de prof. Brândușa Nisioi, dir. adjunct, și prof. Alina Ciornei, examenele Cambridge English susținute de aceștia fiind organizate pentru nivelurile A1 Movers, A2 Flyers, A1 Key (KET) și B1 Preliminary (PET), în parteneriat cu Twinkle Star Exam Centre.

Echipa centrului autorizat de examinare Twinkle Star Exam Centre a fost prezentă la finalul săptămânii trecute la festivitatea de înmânare a certificatelor Cambridge English celor mai micuți dintre candidați, elevii care au susținut examenul A1 Movers pe 24 aprilie în cadrul școlii, centru autorizat de pregătire Cambridge English.

Bucuria copiilor și părinților a fost mare la primirea diplomelor care atestă nivelul lor de competențe lingvistice, printr-o evaluare obiectivă oferită de acest tip de examinare. Mai mult, cei care au obținut certificatul au depus deja la secretariatul școlii cererea de echivalare a testului de competențe lingvistice, care le oferă prioritate la înscrierea în clasa a V-a cu predare în regim intensiv a limbii engleze.

Pentru ocuparea locurilor rămase disponibile, evaluarea scrisă la limba engleză va avea loc în cadrul școlii pe 28 iunie, la ora 9.00.

“Elevii au întâietate pentru noi, este o împlinire pentru ei, pentru părinți și pentru noi să vedem că munca tuturor a fost apreciată prin rezultatele foarte bune la această evaluare venită din exterior prin examenele Cambridge English, testele fiind corectate în altă țară. Satisfacția lor și a părinților este îmbucurătoare, majoritatea echivalează deja diploma. Școala noastră este singurul centru de pregătire Cambridge autorizat din oraș și singura care are clasa a V-a cu predare a limbii engleze în regim intensiv. Faptul că pregătim elevii pentru examenele Cambridge English de mai bine de șase ani este o mândrie pentru noi. Eu îi încurajez să susțină aceste examene pentru că le deschid multe uși, chiar săptămâna trecută am avut spre exemplu satisfacția de a mă întâlni cu un fost elev de-al meu care mi-a spus că diploma Cambridge English l-a ajutat în portofoliul pentru o universitate din Belgia la care va merge”, a precizat prof. Brândușa Nisioi, profesorul de engleză care a adus examenele Cambridge English în Fălticeni.

Următoarea sesiune de examene Cambridge English va fi organizată la Școala gimnazială “Alexandru Ioan Cuza” din Fălticeni în primăvara anului 2022.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Rezultate excelente pentru elevii din Fălticeni la examenele Cambridge English.
 Vizualizări articol: 775 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Rezultate excelente pentru elevii din Fălticeni la examenele Cambridge English0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei