Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 25 iun 2021 - Anul XXVI, nr. 146 (7758)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9759 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6361 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

5 tendințe în modă ce vor predomina în această vară

Cu toții ne dormi să vină vara. Soarele, plaja, puțină relaxare pe șezlong sau să călătorim din nou ... mai ales că anul acesta, datorită vaccinării în masă în curs, viața noastră și vacanțele noastre vor semăna din nou cu cele dinainte de pandemie. Aceste luni de primăvară au fost ca o încălzire pentru a nota tendințele care vin odată cu canicula. Există un interes efervescent în schimbul tonurilor de gri cu culori mai vesele. Există dorința de a o lua de la capăt, de a ne reînnoi garderoba.

Desigur, există elemente de bază care sunt o tendință în fiecare vară. Rochia tip furou, pantalonii scurți de blug, o cămașă albă sau niște sandale negre cu barete nu pot lipsi. Dar există și tendințe sezoniere pe care le lansează case de modă sau branduri. Pe lângă rochiile lungi supradimensionate și salopetele scurte, care triumfă în vitrine de săptămâni, acestea sunt câteva dintre tendințele în materie de îmbrăcăminte, încălțăminte și accesorii pentru femei care vor avea cel mai mare succes în lunile următoare. În general, există o „renaștere” a anilor 2000 și a elementelor sexy.

 

Note pastelate, în special roz pudrat

Tonurile pastelate, în special cele care amintesc de înghețată sau sorbet, gen trandafiriu, mov, roz zmeură, verde mentă, galben ananas sau lămâie, sunt prezente într-o multitudine de articole de îmbrăcăminte în acest sezon. Pe lângă faptul că sunt foarte ”dulci”, merg cu orice. Sunt culori care evocă armonia la care tânjeam. „Albastrul bebeluș”, liliacul și verdele mentă apar alături de celebrul roz pal, cu același nivel de proeminență. Accesoriile în aceste nuanțe variază de la genți, eșarfe, bijuterii și teniși damă care, în aspect monocromatic, luminează silueta și îi dau o notă fină. Ca piese individuale, ele aduc un pic de bucurie fără a neglija eleganța. Dintre toate, rozul este înlocuitorul perfect pentru culorile crem, maro și negru ale iernii.

 

Blugi albi și teniși damă

A sosit timpul să salvăm blugii mom fit albaștri până în sezonul viitor. Vara este pentru blugii albi. Cea mai bună croială este cu talie înaltă, largă și decupată, un design perfect pentru a vă marca talia și stilul prin confort. Croiul este ideal pentru a fi purtat cu sandale. Iar cu teneși damă de tip Converse este combinația cea mai iubită de către influenceri. Cu siguranță nu vei da greși cu o pereche de blugi albi și niște teniși damă în culoarea preferată.

 

Elemente croșetate

Anul acesta, în iarnă, a fost la modă croșetatul. Atât de mult încât croșetatul a ajuns în vară ca material cheie. În aproape toate vitrinele magazinelor este prezent fie ca bluze, topuri, rochii, pantaloni scurți sau chiar și bikini și pălării. Este îmbrăcămintea de inspirație vintage care predomină cel mai mult. Datorită culorilor sale vesele și cât de ușor este de combinat, este un material foarte fain de purtat în această vară. Și cine știe... Poate va rezista și dincolo de vară.

 

Plasă

Este una din tendințele acestei veri moștenite din epoca marilor topuri din anii '90, care vine reînnoită și pentru a acapara multe dintre piesele vestimentare pe care le vom vedea în curând pe străzi. Țesăturile tip plasă sau tule sub formă de bluze mulate, rochii sau blazare vor îndemna la ținute mult mai impresionante care atrag atenția și care arată o atitudine mai îndrăzneață față de viață.

 

Pălării bucket

Pălăria de pescar care a fost la modă vara trecută va continua să își facă apariția și în 2021. Pălăria bucket, deși a devenit un accesoriu foarte popular, nu are o origine foarte la modă. A fost inventată în 1900 și a fost numită „pălărie de pescar”, deoarece avea doar funcție practică pentru fermieri și navigatori de a-i proteja de ploaie. În anii 1940 a servit în armată tot cu scop de protecție, iar în anii 1960, datorită lui Audrey Hepburn, pălăria bucket a devenit o piesă importantă și la modă, ajungând la apogeul său în anii 80, datorită rapperilor și vedetelor hip-hop. Apoi a fost adoptată de designeri precum Jacobs, Loewe, Gucci sau Dior și acum este unul dintre elementele de bază pentru a ne proteja de soare.

Cu siguranță, această vară este perfectă pentru a experimenta cu stilul tău și pentru a scoate afară hainele pe care știm sigur că le-ai achiziționat în timpul pandemiei și nu ai apucat să le porți. De asemenea, este ideal să investești în noi piese care să îți reîmprospăteze garderoba și stilul și să te aducă în pas cu tendințele actuale. Clasicii tenisi dama, fie ei Converse sau Vans, tricouri lejere, rochii vaporoase, pălării sau poșete, alege-le conform stilului tău și mixează-le pentru a te simți cât mai bine în piele ta și să te vezi cât mai frumoasă.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului 5 tendințe în modă ce vor predomina în această vară.
 Vizualizări articol: 974 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
5 tendințe în modă ce vor predomina în această vară5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei