Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 29 mai 2021 - Anul XXVI, nr. 124 (7736)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Statistică

Suceava este din nou județ integral verde

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Județul Suceava a devenit, din nou, integral verde, în toate localitățile incidența cazurilor de Covid-19 fiind sub pragul de alertă, de 1,5 la mie. Din cele 114 localități, 68 nu au niciun caz de infecție Covid-19 în evoluție, 25 au câte un caz, 16 au sub cinci cazuri, 4 au sub zece cazuri în evoluție iar unul are peste zece cazuri în evoluție. Încidența în municipiul Suceava este de 0,23 la mie, cu 30 de cazuri în evoluție. La nivelul județului sunt 116 cazuri de infecție Covid -19 în evoluție.

În spitalele din județ, în intervalul 27-28 mai au fost internate 8 persoane diagnosticate cu Covid – 19, în același interval de timp fiind externate 10 persoane declarate vindecate. La această dată, în secțiile Covid sunt internați 56 de pacienți: 34 în spitalul din Suceava, 11 la Rădăuți, 7 la Vatra Dornei, 3 la Câmpulung Moldovenesc și unul la Gura Humorului. În secția Covid a spitalului din Siret nu este nici un pacient cu Covid.

În Spitalul de Urgență Suceava sunt internați acum 544 de pacienți, 503 fiind cu alte afecțiuni decât Covid și 7 în zona tampon. În ATI Covid sunt 5 pacienți cu forme grave de boală, dintre care unul este ventilat non - invaziv și doi sunt intubați, ventilați invaziv.

Spitalul Județean de Urgență „Sf. Ioan cel Nou” Suceava dispune, la această dată, de 322 de paturi libere, din care 138 pentru pacienți Covid-19, 144 în sectorul non-Covid, 40 pentru zona tampon și 13 paturi la ATI Covid.

În carantină sunt 2.396 de persoane; 62 au intrat în intervalul 27-28 mai, din care două sunt contacți direcți ai unor persoane confirmate cu SARS-CoV-2. În izolare se află 97 persoane, din care una intrată în intervalul 27-28 mai. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Suceava este din nou județ integral verde.
 Vizualizări articol: 1422 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Suceava este din nou județ integral verde0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei