Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 12 mai 2021 - Anul XXVI, nr. 109 (7721)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Soluție

Mirela Adomnicăi: PSD propune acordarea de vouchere de vacanță și salariaților din mediul privat

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Deputatul PSD de Suceava Mirela Adomnicăi a declarat că social-democrații propun o măsură de relansare a turismului românesc, prin acordarea voucherelor de vacanță și salariaților de la privat. Mirela Adomnicăi a spus că această măsură se adresează tuturor salariaților, nu numai celor de la stat. Adomnicăi a arătat că acordarea voucherelor de vacanță tuturor salariaților, inclusiv celor din societățile private, este o măsură în urma căreia are de câștigat toată lumea, atât salariații, în special cei cu venituri mici, cât și operatorii din turism și statul. „Este măsura care va relansa turismul din România. Este genul de program care se adresează celor ce muncesc, genul de program care aduce venituri la buget. Nu aduce o cheltuială în plus, chiar dacă proiectul de lege prevede deducerea sumelor acordate salariaților din impozitul pe profitul companiei. Statul își va mări veniturile din încasările din TVA și din impozitul asupra activității operatorilor din turism”, a precizat deputatul PSD de Suceava. Mirela Adomnicăi consideră că este inexplicabilă opoziția manifestată de cei de la PNL în comisia parlamentară, unde, prin secretarul de stat de la Ministerul Finanțelor, s-au opus vehement adoptării proiectului de lege. „Liberalii fie nu înțeleg circuitele economice, fie și-au făcut un scop din restrângerea veniturilor românilor și din blocarea programelor de susținere a economiei. PNL gândește prost și încearcă să blocheze un program menit să sprijine un domeniu extrem de afectat de restricțiile impuse în pandemie și să aducă un sprijin, în special salariaților din privat cu venituri mici, care nu-și permit de ani de zile să plece într-un concediu”, a declarat Adomnicăi. Ea a dat asigurări că PSD se va lupta în Parlament pentru adoptarea acestei legi și le cere parlamentarilor USR-Plus să voteze proiectul, care este susținut inclusiv de Ministerul Economiei, aflat sub conducerea USR.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Mirela Adomnicăi: PSD propune acordarea de vouchere de vacanță și salariaților din mediul privat.
 Vizualizări articol: 1180 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 1.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 1.0 din 2 voturi
Mirela Adomnicăi: PSD propune acordarea de vouchere de vacanță și salariaților din mediul privat1.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei