Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 12 mai 2021 - Anul XXVI, nr. 109 (7721)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9715 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5614 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   3 imagini |   ø fişiere video

Foc violent

Peste 30 de vaci au ars de vii la o fermă a primarului din Bosanci

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Un incendiu foarte puternic a izbucnit marți după-amiază la o fermă de animale din comuna Bosanci, pe imașul din localitate, într-o zonă destul de izolată.

Suprafața de ardere a fost foarte mare, de aproximativ 1000 de mp. 32 de vaci au murit arse de vii în fermă. Focul a fost prea puternic pentru ca animalele să poată fi salvate. Focarul de ardere a fost în zona de grajd în care se aflau vacile, astfel că bietele animale au ars de vii. Inițial, s-a crezut că au murit arse de vii şi oi, însă acestea au fost scoase la timp. Au mai fost salvate capre și porci.

Primarul comunei Bosanci, Neculai Miron, aflat la fața locului, a precizat că este asociat la fermă și crede că incendiul ar putea fi pus de o mână criminală. Acesta a spus că îngrijitorul care se afla în zonă nu a mai avut ce face pentru că incendiul s-a extins mult prea repede și violent, pe interior, ceea ce îl face să aibă suspiciuni. 

Pompierii au mobilizat la fața locului șapte autospeciale cu apă. Au intervenit echipaje de la Detașamentul de Pompieri Suceava, dar și de la Serviciul Voluntar Bosanci. Saivanul din lemn, acoperit cu tablă, a fost însă distrus practic în totalitate. Pozitiv este că restul animalelor, în afară de vaci, au fost salvate. Paguba este însă foarte mare.

Din primele cercetări făcute de pompieri la faţa locului nu au rezultat indicii ale unei acţiuni intenţionate, dar nici ale unei cauze de natură electrică. Cauza probabilă de izbucnire a incendiului este fumatul în locuri nepermise.

 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Peste 30 de vaci au ars de vii la o fermă a primarului din Bosanci.
 Vizualizări articol: 2063 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Peste 30 de vaci au ars de vii la o fermă a primarului din Bosanci0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei