Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 12 mai 2021 - Anul XXVI, nr. 109 (7721)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6687 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Controale nocturne

Amenzi mari date de polițiști la baruri deschise după ora 22.00

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Polițiștii de la Secția Rurală Dărmănești au organizat, la finele săptămânii trecute, o acțiune de control care a urmărit respectarea restricțiilor privind răspândirea virusului Sars-Cov-2, în special la barurile din localitățile aflate la Dărmănești și în comunele din jur. În urma verificării a 11 societăți, a 48 de autovehicule și a 86 de persoane s-au dat 10 amenzi, din care 7 pe legislația legată de Covid.

Atrag atenția două amenzi mari date la baruri deschise după ora 22.00, pentru nerespectarea funcționării programului în perioada stării de alertă.

Astfel, la Botoșana, la un operator economic tip caffe-bar s-a constatat că în jurul orei 22.20 unitatea era deschisă, cu clienți înăuntru. Administratorul barului, o femeie din localitate, a primit o amendă de 10.000 de lei, în baza Legii 55/2020, privind combaterea efectelor pandemiei de Covid.

Tot la Botoșana, aproximativ 5 minute mai târziu, un alt echipaj a constatat că un alt bar nu era închis după ora 22.00, fiind aplicată amendă de 5.000 de lei, în baza aceleiași legi.  

Alte trei amenzi au fost aplicate pentru lipsa declarației pe proprie răspundere, iar două pentru lipsa măștii de protecție.

Tot sâmbătă, 8 mai, în jurul orei 23.10, polițiștii de la Secția Dărmănești au fost sesizați că pe raza comunei Botoșana, în zona denumită popular Albeni, mai mulți tineri petrec într-un foișor.

O parte din tineri au fugit când au văzut autospecialele de poliție. La fața locului au mai fost  identificați 6 tineri, care au fost sancționați contravențional. 

În total, în cadrul acțiunii au fost aplicate amenzi în valoare de 17.000 de lei, câteva și pe linie rutieră, fiind ridicat și un certificat de înmatriculare, pentru lipsă ITP.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Amenzi mari date de polițiști la baruri deschise după ora 22.00.
 Vizualizări articol: 990 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Amenzi mari date de polițiști la baruri deschise după ora 22.000.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei