Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 19 apr 2021 - Anul XXVI, nr. 91 (7703)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   8 imagini |   ø fişiere video

În zona Policlinicii Areni

Reabilitare a zonei “La bazin”, pe 2.800 de mp, cu spații verzi și locuri de parcare

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

O lucrare edilitară așteptată de mult timp de locuitorii din zona cunoscută drept “La bazin”, din apropierea Policlinicii Areni, a fost demarată de Primăria Suceava săptămâna trecută, la finele lunii mai urmând să fie dată în folosință acolo o generoasă parcare rezidențială cu aproape 100 de locuri, dar și noi spații verzi amenajate.

Viceprimarul Lucian Harșovschi a explicat că modernizarea acelei zone a fost întârziată din cauza regimului juridic al zonei, care figura în acte ca teren viran, încât a fost necesară schimbarea încadrărilor unor terenuri inventariate.

“După ce proiectul de reabilitare a 4.364 de locuri de parcare a fost blocat în Consiliul Local, fără motiv, 2 ani de zile, a venit timpul și parcării de pe strada Ștefan cel Mare (bl. A2, bl. C2, bl. H2 și bl. H1) să intre în reabilitare. Aici nu era parcare, ci teren viran în acte. După reabilitare va avea 95 locuri de parcare, accese la scările de bloc refăcute, precum și noi zone de spațiu verde”, a precizat viceprimarul municipiului Suceava.

În total, în zona respectivă se intervine pe o suprafață de 2.420 mp + 380 mp trotuar. Conform proiectului de reabilitare a zonei, cele 95 de locuri de parcare vor fi amenajate pe trei rânduri, iar accesul rutier către zona în care pe vremuri funcționa un bazin cu apă, acum demolat, se face de pe strada Ștefan cel Mare.

“Îmi cer scuze locatarilor pentru inconvenientul creat, neputând parca pe durata lucrărilor, dar îi asigur că zona va arăta total diferit la finalizarea acestora”, a adăugat viceprimarul Lucian Harșovschi, care a mers în teren să verifice demararea lucrărilor, dar să și vorbească cu oamenii.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Reabilitare a zonei “La bazin”, pe 2.800 de mp, cu spații verzi și locuri de parcare.
 Vizualizări articol: 1723 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Reabilitare a zonei “La bazin”, pe 2.800 de mp, cu spații verzi și locuri de parcare0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei