Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 19 apr 2021 - Anul XXVI, nr. 91 (7703)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9715 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5614 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   4 imagini |   ø fişiere video

Noutate

”Nikola Tesla”, un magazin de produse electrice intrat în hora prețurilor mici

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Prin deschiderea magazinului ”Nikola Tesla” s-a dorit lansarea pe piață a unei oferte de produse electrice din întreaga gamă a calităților și la cele mai accesibile prețuri. Oferta generoasă de aparate și componente electrice se adresează atât celor care construiesc instalații electrice moderne pentru noile locuințe, cât și celor care își doresc schimbarea consumabilelor și a aparaturii electrice și electrocasnice ale casei cu unele de generație nouă, având un consum mult mai redus și randament ridicat.

La mare căutare este astăzi aparatajul modular pentru noile instalații moderne de alimentare cu energie electrică a caselor, iar oferta magazinului ”Nikola Tesla” cuprinde cele mai reprezentative produse ale pieței, începând cu cele fabricate de firmele Bticino, Schneider și Comtec, cu garanții mari la produsele lor. În afara acestui tip nou de aparataj, firma comercializează și aparatajul clasic de la Panasonic și Gelux. La aceste componente de calitate ale instalațiilor se pretează siguranțe automate de la Schneider, Noark Electric și Comtec și tablouri de siguranțe de calitate, cabluri electrice de toate grosimile și calitățile și toată gama de tubulaturi copex produse în Italia și Grecia, precum și doze cu diferite moduri de montare, pentru realizarea instalațiilor electrice.

În afară de aceste soluții de la A la Z pentru realizarea instalațiilor electrice, firma ”Nikola Tesla” vă propune o ofertă generoasă de dotări electrice interioare și aparatură electrocasnică. În privința obiectelor de iluminat firma oferă de la lustre deosebit realizate sub marca Klausen, în design modern sau rustic, la plafoniere de foarte multe tipuri și mărimi, precum și spoturi pentru mobilă sau tavane, toate realizate cu lumină led de cea mai nouă tehnologie. Tenta luminii furnizate poate varia de la lumină rece, la cea neutră (lumina zilei), până la lumină caldă, alături și de oferta generoasă de becuri de diferite forme și dimensiuni, cele mai multe cu led și consum foarte redus. Tot pentru iluminat sunt oferite și felinare de tot felul, pentru iluminat curți, magazii, trasee circulate. Toate acestea provin din diferite game de produse, cu prețuri diferite, de la cele clasice cu un preț redus, până la cele mai scumpe, cu soluții constructive și durată de viață deosebite.

Ca noutate, magazinul ”Nikola Tesla” oferă baghete cu led care se pot monta pe mobilier, dând acestuia un efect vizual deosebit, precum și baghete care pot fi montate în locurile de acces ce trebuie iluminate. Acționarea lor se poate face manual sau prin intermediul unor sesizoare de mișcare, care le acționează la momentul dorit. Oferta este întregită și de clasicele de acum benzi cu led, care pot fi montate în forma dorită de client și pot ilumina tot felul de incinte. Tehnica iluminării cu led a revoluționat și oferta existentă în noul magazin, în care au apărut panouri cu led de diferite dimensiuni sau neoane cu led.

Una dintre gamele de produse de calitate găsite în oferta magazinului provine de la firma Yato din Polonia, care oferă scule electrice, bormașini, mașini electrice de casă, ”Nikola Tesla” fiind reprezentantul de zonă al brandului polon. Oferta este îmbogățită de pompe de fântână cu plutitor, precum și pompe submersibile tip glonț aduse din Austria, cu o fiabilitate și durată de viață deosebite. Alimentarea acestora se face prin cabluri electrice de diferite grosimi și lungimi, montate pe role derulatoare, prelungitoare cu sau fără ceramică pentru diferite consumuri electrice.

O bogată oferă o constituie de asemenea cea de baterii și acumulatori, care conține de la simpla baterie R6, până la baterii speciale pentru cântare, jucării și alte tipuri de aparatură, producția lor fiind de proveniență Varta și Duracell.

Clienții interesați sunt așteptați să intre în ”Hora prețurilor mici” la sediul magazinului deschis pe Calea Obcinilor, nr. 3, etaj 1, lângă magazinul Mihalex, de unde pot cumpăra pe loc sau pot comanda produsele de calitate dorite.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului ”Nikola Tesla”, un magazin de produse electrice intrat în hora prețurilor mici.
 Vizualizări articol: 4276 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 2 voturi
”Nikola Tesla”, un magazin de produse electrice intrat în hora prețurilor mici5.052

RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei