Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 19 apr 2021 - Anul XXVI, nr. 91 (7703)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9715 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5614 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Puterea exemplului

Prorectorul USV, profesorul universitar Mihai Dimian, a strâns patru saci cu gunoaie din Parcul Șipote

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Un exemplu pe care ar trebuie să-l urmeze toți cei care se bat cu pumnul în piept pentru Parcul Șipote a fost oferit în cursul zilei de sâmbătă de prorectorul Universității ”Ștefan cel Mare” Suceava, profesor universitar doctor Mihai Dimian. Acesta a postat pe contul său de socializare o fotografie însoțită de următorul mesaj: ”Cu 4 saci mai puține gunoaie în Parcul Șipote!”

Contactat de reporterii cotidianului Monitorul de Suceava, prorectorul USV a spus că a mers împreună cu soția și copilul în vârstă de 3 ani, iar acțiunea a durat ceva mai mult de două ore.

”Am fost acum două săptămâni în Parcul Șipote și am văzut mizeria care era acolo. Am considerat că este și de datoria mea să fac ceva. Nu știu dacă pot fi dat ca exemplu personal, dar cert este că întreaga societate trebuie să se implice mai mult în anumite proiecte”, a mărturisit profesorul universitar doctor Mihai Dimian.

De altfel, în urmă cu câteva zile, acesta a publicat un alt material pe pagina personală de facebook, în care cerea celor care sunt implicați în proiectul privind Parcul Șipote să se implice și în prezent, nu doar la timpul trecut și viitor.

”Înțeleg și găsesc justificată supărarea domnului primar Lungu în privința asumării unor merite necuvenite de către alții. În același timp, discutăm foarte mult despre viitorul și trecutul Parcului Șipote, însă nu facem aproape nimic pentru prezent. Sunt gunoaie, copaci căzuți, bănci și scări rupte, corpuri de iluminat nefuncționale, probleme ce ar putea fi rezolvate în 3-4 zile de personalul de la gospodărirea spațiilor verzi (îi mai putem ajuta și noi când se apucă de treabă). Se discută de săptămâni întregi despre cât de mult interes politic, administrativ și cetățenesc există pentru acest parc, dar gunoaiele rămân nemișcate...”, a fost mesajul care l-a mișcat în cele din urmă tot pe semnatar.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Prorectorul USV, profesorul universitar Mihai Dimian, a strâns patru saci cu gunoaie din Parcul Șipote.
 Vizualizări articol: 1357 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 2.60/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 2.6 din 5 voturi
Prorectorul USV, profesorul universitar Mihai Dimian, a strâns patru saci cu gunoaie din Parcul Șipote2.655

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei